Een dag in het leven van… Gregory Sedoc

6 december 2023

De wekker gaat vroeg in de ochtend, want mijn kinderen gaan naar school. Ik probeer de kinderen zelf naar school te brengen, wanneer dit past in mijn planning. Vandaag heb ik drie presentaties op verschillende locaties in Nederland. Ik stel mijn ontbijt meestal uit, zodat ik me lekker fit en scherp voel onderweg en tijdens mijn eerste presentatie. Ik heb voldoende energie, omdat ik voldoende nachtrust heb gehad en met passie mijn werk uitvoer.

De eerste presentatie van de dag staat gepland bij DUO in Madurodam. Voorafgaand hebben we al een voorbespreking gehad, dus ik weet precies wat de klant graag wilt bereiken met dit evenement.

Bij aankomst in Madurodam, een stad in miniatuur, word ik begroet door het team van DUO. Een kleine ‘catch-up’, waarin de laatste belangrijkste punten van de presentatie worden doorgenomen. De locatie is geweldig, er zijn veel mensen en de sfeer zit er goed in. Ivan en Dennis van SportsSpeakers zitten in de zaal om vandaag mijn presentatie te luisteren. Naast dat het erg gezellig is, helpt dit hun ook om mijn presentatie voor te stellen, zodat zij een goede match kunnen maken.

Na de eerste presentatie is het tijd voor mijn ontbijt, een goed gevulde salade. Na mijn lunch stap ik de auto in en rij ik richting Eindhoven. Ik luister een van mijn favoriete podcasts: Kick-off, van de Telegraaf. Op tijd kom ik aan bij PSV Vitality, ik ontmoet een aantal mensen die ik tijdens de voorbesprekingen al heb ontmoet. Bij deze opdrachtgever heb ik drie voorbesprekingen gehad, puur zodat ik echt weet dat mijn presentatie perfect past. Sem, de salesstagiaire van SportsSpeakers is aanwezig om vandaag mijn verhaal te horen en om elkaar in het echt te ontmoeten. Na mijn presentatie praat ik nog even na met de klant en is het al snel tijd om naar de derde presentatie te rijden.

Onderweg naar Maastricht luister ik de podcast af, dit helpt mij om te ontspannen, even mijn hoofd leeg maken. Inmiddels ben ik bij Q-park in Maastricht aangekomen, een zaal vol young professionals van Q-park, wie ik mag motiveren en inspireren. Na mijn presentatie is er een korte Q&A, vol leuke en creatieve vragen.

De zon gaat onder als ik in mijn auto onderweg ben naar huis. Vele kilometers op de teller, maar wat heb ik een toffe dag gehad. Mijn passie is vertellen over vitaliteit, mensen inspireren met mijn carrière en motiveren om het beste uit jezelf te halen. Vol positiviteit kom ik thuis aan en eet ik gezamenlijk met mijn gezin. Nu is het tijd voor ontspanning, mijn eigen vitaliteit. 🙌🏾