Maak kennis met: Hidde

15 februari 2024

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Dit keer maak je kennis met een van onze sterspelers: Hidde Damstra. Samen met Mark, Ivan en Dennis is hij verantwoordelijk voor de boekingen van SportsSpeakers.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Ik ben bij SportsSpeakers terechtgekomen doordat ik op zoek was naar een baan die mijn passie (sport) kon combineren met mijn commerciële achtergrond. Via een gemeenschappelijke kennis ben ik bij SportsSpeakers terecht gekomen. Toen ik mij in het bedrijf ging verdiepen, raakte ik gelijk enthousiast.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Binnen het team van SportsSpeakers vervul ik de rol van commercieel medewerker op de salesafdeling.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik heb meer dan 10 jaar met veel plezier de sport hockey beoefend. Momenteel breng ik regelmatig tijd door in de sportschool om fit te blijven. ’s winters kan je mij terugvinden op de piste.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

De dagelijkse afwisseling van contact, zowel met bedrijven als met (oud-)topsporters en mensen uit de topsportwereld, maakt het werk bij SportsSpeakers ontzettend boeiend. Daarnaast waardeer ik de dynamiek en de jeugdige energie van het team waarin ik werk.

Waarom een SportsSpeaker?

Ik ben ervan overtuigd dat de topsportwereld veel raakvlakken heeft met het bedrijfsleven. Het fascineert mij om de verhalen uit de topsportwereld te ontdekken en deze te verbinden met relevante aanvragen vanuit het bedrijfsleven.