Maak kennis met: Ivan

3 januari 2023

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Dit keer maak je met een van onze sterspelers: Ivan Spijkstra. Samen met Mark, Dennis en Hidde is hij verantwoordelijk voor de boekingen van SportsSpeakers.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Via een vriend van me werd ik erop geattendeerd om de vacatures van House of Sports in de gaten te houden. Na het afronden van de Master Sport Management was ik namelijk al een tijdje op zoek naar een commerciële baan in de sportwereld. Na het reageren op de vacature was het gelukkig gelijk raak.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Binnen SportsSpeakers zal ik fulltime de boekingen op me nemen en ben ik daarbij de schakel tussen bedrijven die een spreker willen inhuren en de spreker zelf.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik voetbal momenteel bij HBS in Den Haag. In het verleden ben ik topsporter geweest bij SC Cambuur en FC Groningen, maar helaas ben ik geen profvoetballer geworden. Daarnaast vind ik het erg leuk om andere sporten als padel, tennis en wielrennen te doen.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Het is ontzettend leuk om de koppeling te vinden tussen sprekers uit de topsport en de bedrijven die deze sprekers willen inhuren. Daarnaast is het als ex-topsporter inspirerend om bezig te zijn met de verhalen van andere topsporters die een grote carrière achter de rug hebben.

Waarom een SportsSpeaker?

Vanuit eigen ervaring als topsporter kan ik beamen dat de mechanismen van de topsportwereld en het bedrijfsleven overeenkomen. Hoe leerzaam kan het daarom voor je medewerkers zijn om de discipline, het doorzettingsvermogen en de teambuilding vanuit de topsport te koppelen aan het bedrijfsleven. Een SportsSpeaker neemt je hierin mee en maakt het inzichtelijk!