Maak kennis met: Robin

16 februari 2024

In de “Maak kennis met” blog stellen we je voor aan een van onze sterspelers uit team SportsSpeakers. Dit keer maak je kennis met onze nieuwe stagiair: Robin Hietbrink. Voor zijn opleiding Ondernemerschap en Retail Management zal Robin zich onder andere bezig gaan houden met de marketing, social media en sales.

Hoe ben je bij SportsSpeakers terecht gekomen?

Door mijn interesse in sport en marketing ben ik via familie gelinkt aan House Of Sports. Toen ik op zoek was naar een stageplek kwam ik al snel uit bij SportsSpeakers. Na een goede en leuke kennismaking ben ik erg enthousiast om hier te beginnen.

Welke positie heb jij binnen het SportsSpeakers team?

Ik ga het komende half jaar de positie van stagiair vervullen. Hierbij zal ik mij onder andere bezig houden met de marketing, de social media kanalen en sales.

Welke sport beoefen je zelf?

Ik hockey al 15 jaar in Groningen, daarnaast sta ik af en toe voor mijn plezier op de padelbaan. In de winter ga ik graag op wintersport.

Wat maakt werken bij SportsSpeakers zo leuk?

Aangezien ik een grote passie heb voor sport en ook veel sporters volg, wil ik verder gaan dan alleen het beoefenen en volgen. Het lijkt me daarom erg leuk om op dagelijkse basis met sporters te werken. Daarbij voelt de sfeer binnen het team erg goed en gezellig!

Waarom een SportsSpeaker?

Ik denk dat (top)sport vele mensen interesseert en activeert. Het is een perfecte match om jezelf, je klanten, je collega’s of andere mensen te inspireren en motiveren door middel van een boeiend verhaal van een sportpersoonlijkheid.