Annette van Trigt

Presentator en Dagvoorzitter

Annette van Trigt is het meest bekend van Studio Sport en het NOS journaal. Als verslaggeefster op grote sportevenementen als de Tour de France, de Olympische Spelen en het WK voetbal verdiende zij bovendien haar sporen in de sportwereld. Als geen ander weet zij de link te leggen tussen de topsport en het bedrijfsleven. Haar jarenlange ervaring in het vak maakt Annette tot de ideale dagvoorzitter voor uw evenement.

"Wees niet bang voor het leven. Als je goed bent en echt, kun je niet verliezen"

In de loop der jaren is Annette van Trigt uitgegroeid tot een bekende televisiepersoonlijkheid en daarnaast een bekende stem op de radio. Zo was zij, onder andere, gedurende 8 jaar een van de vaste presentatoren van het radioprogramma ‘Met het Oog op Morgen’. Door de verschillende programma’s die Annette presenteerde bleef haar talent niet onopgemerkt. Ze werd gevraagd om voor NOS Studio Sport te gaan werken. Ruim twaalf jaar lang was ze hier een van de vaste gezichtsbepalende presentatoren. Ze was daarnaast werkzaam als verslaggeefster van grote sport evenementen als de Olympische Spelen en de Europees- en Wereldkampioenschappen voetbal en schaatsen. Andere grote programma’s die Annette van Trigt heeft gepresenteerd zijn Sail, de Provinciale Statenverkiezingen en het NOS journaal, waar zij van 2002 tot 2004 anchor was. Tegenwoordig is Annette werkzaam als zelfstandig programmamaker en maakt ze sportgerelateerde documentaires. Zo is ze de bedenker en maker van de tv serie ‘Politie te Paard”, de schaatsdocumentaire “De Sprinters” en produceerde ze “The Story of Totilas” over de ondergang van het duurste dressuurpaard ooit. Ook is zij tijdens de zomer van 2017 senior woordvoerder bij het EK Vrouwenvoetbal in eigen land. Ook wordt Annette nog altijd regelmatig ingezet als analist bij het mediaforum van Radio 1.

Met haar ervaring als producent, anchor, presentator en interviewer, heeft Annette van Trigt haar werkterrein verbreed naar de zalen. Zij leidt panels en discussies op een manier zoals je die van haar gewend bent: natuurlijk en gevat.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Annette van Trigt inhuren als spreker?

Annette is als voorzitter zeer geschikt voor het leiden van paneldiscussies en ook inzetbaar als interviewer voor sponsoren tijdens grote sportevenementen. Ze beschikt over een brede journalistieke achtergrond en heeft jarenlange ervaring als dagvoorzitter. Door haar ruime kennis weet ze met gemak de juiste sfeer te scheppen in een zaal, informatie gemakkelijk over te brengen en bovendien het publiek te betrekken bij een verhaal.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Annette van Trigt

Wat klanten zeggen over
Annette van Trigt

Sprekers zoals Annette van Trigt

Annette van Trigt boeken?