Arjan ter Linden

Organisatie adviseur, ondernemer, trainer en coach

Arjan ter Linden is organisatie adviseur, ondernemer, trainer en coach. Vanuit zijn vak als organisatie adviseur en passie voor de sport heeft hij zich gespecialiseerd in het vertalen van de lessen uit de topsport naar het bedrijfsleven. Vanuit deze specialisatie heeft hij samen met Esther Vergeer het ‘centre court for next generation leadership’ opgezet.

"De meest simpele lessen uit de topsport kunnen een enorme impact op je performance hebben als je ze consequent weet toe te passen"

Arjan ter Linden (1969) studeerde in Bedrijfseconomie met organisatiemanagement als afstudeerrichting. Hij startte zijn loopbaan als organisatie adviseur en werkte onder andere voor ECT aan de plannen voor de 2e Maasvlakte. Daarna werkte hij bij Robeco aan de strategie voor nieuwe vormen van dienstverlening en was hij marketing en communicatie manager bij NVS Verzekeringen (nu onderdeel van Menzis). In 2001 begon het ondernemersbloed te kriebelen en werd hij mede aandeelhouder van Dokter.nl BV. Het door hem bedachte medische forum is inmiddels uitgegroeid tot grootste medische forum van Nederland met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand. In 2002 startte hij organisatieadvies- en trainingsbureau The Human Effect. Samen met zijn partners werkt hij sindsdien als organisatieadviseur, trainer en coach. Sinds 2012 is hij gastdocent in het Strategic Leadership Program van Business Universiteit Nyenrode. Daarnaast coacht en begeleidt Arjan topsporters bij de overstap van een topsport carrière naar een maatschappelijke carrière (waaronder Esther Vergeer). De laatste twee jaar heeft hij zich verder gespecialiseerd in het vertalen van de lessen uit de topsport naar het bedrijfsleven. In 2015 heeft hij samen met Esther Vergeer het ‘centre court for next generation leadership’ opgezet. Een leiderschapsprogramma waarin de deelnemers zich een structuur eigen maken om met hun organisatie tot topprestaties te komen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Arjan ter Linden inhuren als spreker?

Arjan ter Linden geeft alleen en samen met Esther Vergeer presentaties, workshops en trainingen waarin de deelnemers leren om de lessen uit de topsport te vertalen naar hun eigen werk en organisatie. Door zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van change management, leiderschapsontwikkeling en teamcoaching weet Arjan op een hele interactieve manier de lessen uit de topsport toepasbaar te maken binnen het bedrijfsleven.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Arjan ter Linden

Wat klanten zeggen over
Arjan ter Linden

Sprekers zoals Arjan ter Linden

Arjan ter Linden boeken?