Arno Bremer

Gastheer en presentator

Arno Bremer beschikt over een grote dosis ervaring in het presentatievak. Die ervaring heeft hij opgedaan tijdens de presentatie van diverse grote landelijke sportevenementen, als gastheer op meerdere bedrijfsfeesten en andere publieksevenementen, maar ook als veilingmeester tijdens verschillende goede doelen acties.

"Gewoon doen is makkelijker dan twijfelen"

Na zijn studie aan de middelbare hotelschool werkte Arno een korte tijd in het Correct Studio Café te Rotterdam, eerst in de functie van manager, maar al snel werd hij de vaste zanger/presentator/entertainer. Het entertainen en ondernemen trok en het zelfstandig ondernemen was een feit. Een album als zanger werd door CNR records gereleased. Arno kreeg de smaak van het enterainmentvak te pakken en ging zich toeleggen op het presenteren in combinatie met zingen. In deze hoedanigheid werkte hij zowel voor Radio en TV voor o.a. Endemol, Radio 10 Gold en Noordzee FM. Ook is hij regelmatig als voice over te horen in diverse RTV commercials. Voor diverse organisaties is Arno de vaste presentator voor sportevenementen als de NN Marathon Rotterdam, NN CPC loop alsmede de Leontien Ladies rides en Enecotour en bij evenementen van de Nederlandse Loterij.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Arno Bremer inhuren als spreker?

Arno Bremer heeft zichzelf een ‘eigen wijze’ manier van presenteren aangemeten. Hij is veelzijdig en inzetbaar voor verschillende disciplines zoals zanger/entertainer, presentator/gastheer, tafelheer dagvoorzitter maar ook als veilingmeester. Met zijn energieke warme persoonlijkheid weet hij vele snaren te raken bij zijn publiek. De mogelijkheid tot het combineren van deze disciplines zorgen voor een unieke allround pakket. Arno is spontaan, adrem en kan goed in improviseren.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Arno Bremer

Wat klanten zeggen over
Arno Bremer

Sprekers zoals Arno Bremer

Arno Bremer boeken?