Arthur van Doren

Beste hockeyer van de wereld bij HC Bloemendaal en Red Lions

Arthur Van Doren is een professionele hockeyer uit België. Hij heeft zijn opleiding gehad bij KHC Dragons uit Brasschaat, waar hij meerdere keren kampioen mee werd. Daarnaast heeft Arthur veel individuele prijzen gewonnen. In 2018 tekende hij een contract bij zijn huidige club HC Bloemendaal. Arthur is al een aantal jaar een vaste waarde voor de Belgian Red Lions, waarmee hij zilver behaalde op de Olympische Spelen 2016.

Belgisch international Arthur Van Doren is een beroemdheid in de hockeywereld. Hij speelt sinds 2018 als spelverdeler in de verdediging bij HC Bloemendaal en is al vanaf zijn zeventiende lid van het nationale team, de Red Lions. Bij zijn vorige club KHC Dragons heeft hij vele prijzen gewonnen, zowel met het team als individueel. Ze werd hij vier keer landskampioen van België. Individueel werd Arthur al meerdere malen verkozen tot beste hockeyer ter wereld. Met de Red Lions heeft Arthur ook al meerdere hoogtepunten beleefd. In 2016 veroverden ze het zilver op het EK in Amsterdam. Datzelfde jaar waren de Belgen heel dicht bij het Olympische goud maar werd de finale verloren van Argentinië. Zelf werd Arthur verkozen tot beste jonge hockeyer. In 2018 kwam daar dan alsnog een gouden medaille op het WK in India waar ze na shoot-outs wonnen van Nederland. Met HC Bloemendaal gaat Arthur voor niets minder dan het kampioenschap.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Arthur van Doren inhuren als spreker?

Arthur Van Doren is in te huren voor presentaties waarin hij uitgebreid vertelt over zijn weg naar de top. Van de jeugdopleiding bij KHC Dragons naar ’s werelds beste jonge hockeyer op de Olympische Spelen in 2016. Daarnaast zal de Olympische reis uit 2016 naar het zilver in Sochi en de weg naar het goud op het WK 2018 uitgebreid aan bod komen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Arthur van Doren

Wat klanten zeggen over
Arthur van Doren

Sprekers zoals Arthur van Doren

Arthur van Doren boeken?