Bela Evers

Oceaan roeister en Transformatie coach - Breaking Boundaries

Bela is één van de weinige Nederlandse vrouwen die ooit de oceaan is overgeroeid. Samen met drie andere vrouwen heeft ze vanaf de Canarische eilanden tot aan Antigua in het Caribisch gebied, een afstand van maar liefst 5000km, geroeid. Ze roeiden in een schema van twee uur roeien en twee uur rust, terwijl ze last hadden van blaren, zeeziekte, oververmoeidheid, angstige momenten en heel veel tegenslagen. Bela Evers deelt haar ongekende ervaringen en vele lessen van deze heroïsche reis met thema’s als teamwork, vastberadenheid, zelf-leiderschap, flexibiliteit en veel veel meer. Zij spreekt over haar eigen ervaring met het verleggen van grenzen en weet gemakkelijk relaties te leggen tussen haar eigen ervaringen en die van transformaties in ons huidige leven.

"''Je bent zelf in controle van je eigen bestemming. Creëer daarom je eigen mogelijkheden en volg je passie.''"

Bela, oorspronkelijk afkomstig uit Engeland, probeert al sinds haar jeugd grenzen te verleggen en probeert zichzelf continue uit te dagen. Ze leeft dan ook volgens het motto: “We kunnen veel meer dan we denken, met de juiste instelling en vastberadenheid”. Bela is werkzaam als een Digitale Innovatie en Transformatie consultant gericht op duurzaamheid. Haar ruime ervaring heeft ze opgedaan bij zowel verscheidene multinationals alsook start-ups, alles vanuit haar eigen ondernemerschap.

De lessen van haar oceaan roeireis kan ze daardoor goed projecteren op verschillende aspecten die zich afspelen in het bedrijfsleven en binnen organisaties. Of het nu gaat om de samenwerking binnen een team of organisatie, vastberadenheid, flexibiliteit, (zelf)leiderschap of mindset. Haar indrukwekkende reis heeft weer verder gevormd, waarbij haar bescheidenheid verder is toegenomen. Sinds haar terugkeer van deze reis in februari 2021, heeft Bela op meerdere evenementen haar verhaal mogen vertellen. Een daarvan was op TedTalk.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Bela Evers inhuren als spreker?

Bela neemt je mee op haar enerverende reis waarbij het voelt alsof je samen met haar de roei-uitdaging aangaat. Ze vertelt haar verhaal op een boeiende, inspirerende, maar toch luchtige manier. De ervaring die Bela tijdens haar reis heeft opgedaan, heeft haar veel gebracht en deelt ze dan ook graag met haar luisteraars. Bela legt eenvoudig de relatie tussen haar belevenissen en de betekenis voor teams, organisaties en klanten. In haar presentaties spreekt ze over meerdere thema’s zoals, zelfredzaamheid, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en duurzaamheid.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Bela Evers

Wat klanten zeggen over
Bela Evers

Sprekers zoals Bela Evers

Bela Evers boeken?