Benno Schildkamp

Ondernemer en auteur “Voetballend Ondernemen”

Benno heeft in verschillende branches en bedrijven directiefuncties bekleed. Onder andere door “voetballend te ondernemen” met een snel groeiend bedrijf is hij kampioen van Nederland geworden: de nationale eerste prijs door het ministerie van Social Zaken. Hét voorbeeld voor andere bedrijven, aldus de vakjury. Zijn ervaring heeft hij gebundeld in een nieuwe, zelf ontwikkelde, managementfilosofie, over teambuilding en simpel communiceren: het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. Hij schreef hier het boek ‘Voetballend ondernemen’ over en is een veelgevraagd spreker voor congressen, businessclubs, sponsoravonden, organisaties en bedrijven.

Benno heeft in verschillende branches en bedrijven directiefuncties bekleed. Zo is hij werkzaam geweest in zowel de consumentenmarkt als de grootzakelijke markt (BtoC en BtoB); directievoering in detail- en groothandel, bouwnijverheid, elektra-gas-en water installatietechniek, sanitair, keukens, detacherings- en ingenieursbureau’s, advies & interim, maaltijdservice en franchisers. Zijn ervaring, onder andere met snelle groei binnen organisaties, overnames, teambuilding, communicatie en verandermanagement heeft hij gebundeld in een nieuwe, zelf ontwikkelde, managementfilosofie, over teambuilding en simpel communiceren: het SaS-model, een Stadion Als Spiegel. Hoe je als organisatie meer rendement uit je belangrijkste kapitaal, je collega’s kunt halen. Hij schreef hier het boek ‘Voetballend ondernemen’ over en is een veelgevraagd spreker voor congressen, businessclubs, sponsoravonden, organisaties en bedrijven. Deze denkwijze is in 2014 bekroond door het Ministerie van Sociale Zaken met de nationale eerste prijs ‘Goede Praktijken Competitie’, en namens het ministerie in 2015 genomineerd voor de Europese verkiezingen, ‘The European Best Practice Award’ in Letland. Deze Tukker on tour vind het zelf allemaal niet zo bijzonder, maar eigenlijk heel normaal, je collega’s serieus nemen, zoals t hoort: op een sportieve manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Benno Schildkamp inhuren als spreker?

Benno Schildkamp is inzetbaar voor het geven van lezingen en presentaties. Hij spreekt in zijn presentaties over ondernemen, communicatie en teambuilding. Hierbij heeft hij zijn eigen managementfilosofie ontwikkeld genaamd het SaS-model. Het gaat hierom met name over meer rendement kunnen halen uit je belangrijkste kapitaal: je collega’s

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Benno Schildkamp

Wat klanten zeggen over
Benno Schildkamp

Sprekers zoals Benno Schildkamp

Benno Schildkamp boeken?