Bert Pessink

Presentator

Bert Pessink is de stem van hardlopend Nederland. Als vaste presentator van alle grote hardloopevenementen van Nederland maakt hij met zijn enthousiasme en deskundigheid voor topper, trimmer en toeschouwer van elk evenement een klinkend succes.

Na zijn actieve sportcarrière als loper, fietser en langebaanzwemmer is Bert Pessink (51) uit Roosendaal al meer dan 30 jaar de Stem van veel grote hardloopevenementen door heel Nederland waaronder de bekende Zevenheuvelenloop, de Dam tot Damloop, de City-Pier-Cityloop en de grote stadmarathons van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Verder is hij de vaste presentator van de grootste LadiesRuns van Nederland waaronder de Marikenloop en de Utrechtse Meidenloop. Ook de grootste buisinessloop van Nederland, de ZuidasRun in Amsterdam staat op zijn programma. Allemaal evenementen met veel deelnemers, toeschouwers, tv-coverage en A-sponsoren. Tijdens deze wedstrijden passeerden talloze kampioenen en beroemdheden zijn microfoon voor een praatje. Bert noemt zichzelf graag infotainer, hij geeft deskundige informatie in combinatie met luchtig entertainment. Dit maakt zijn vorm van presenteren prima om naar te luisteren.

Naast het hardlopen was Bert al betrokken bij de presentatie van het Nike Park tijdens het EK Voetbal 2000, trendy Inline Skate Events door heel Nederland, Internationale Triatlons, een aanval op het wereldrecord Aerobics op het Malieveld in Den Haag en als presentator op een VIP locatie tijdens het Grand Depart van de Tour de France in Utrecht 2015. Bert Pessink heeft naast het commentaar ook organisatorisch oog voor het bewaken van de tijdslijnen van het programma en is hij specialist in het doen van prijsuitreikingen en huldigingen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Bert Pessink inhuren als spreker?

Bert Pessink weet als (sport) presentator de top- en breedte sport te vertalen naar het publiek en de deelnemers, hij is inzetbaar als commentator of spreekstalmeester bij een sportevenement, tijdens sportclinics, als duopresentator of als interviewer/aangever van bekende topsporters.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Bert Pessink

Wat klanten zeggen over
Bert Pessink

Sprekers zoals Bert Pessink

Bert Pessink boeken?