Bram Verhofstad

Professioneel turner en YouTuber

Bram Verhofstad doet alles in zijn leven met passie en plezier. Hij benadrukt in zijn presentatie en tijdens zijn clinics hoe belangrijk passie en plezier is in alles wat je doet. Bram is niet alleen turner, in zijn vrije tijd maakt hij muziek, is hij producer en maakt hij video’s voor zijn YouTube account. Alles wat hij doet staat in het teken van progressie.

"Passion is a gift, it’s up to you how you use it"

Passie, progressie en discipline. Dat zijn de drie sleutelwoorden in het leven van professioneel turner Bram Verhofstad (TeamNL). Als hij het niet voelt voor wat hij doet stopt hij er direct mee. Deze waaghals geeft alleen 100%. Niet alleen als turner maar ook voor zijn andere interesses als koffie, het maken van YouTube video’s, muziek maken en presenteren. Bram is een entertainer in hart en nieren. In 2017 werd Bram vierde van de wereld op het turnonderdeel vloer tijdens het WK in Montreal. Momenteel traint hij twee keer per dag om zijn ultieme doel te behalen: de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Van turnen krijgt hij een kick. Bram weet hoe het is om te presteren en wat erbij komt kijken om te pieken op het juiste moment. Daarnaast realiseert hij zich hoe belangrijk het is om samen te werken om dergelijke ambities te verwezenlijken. Alleen door teamwork kun je als individu excelleren. In zijn presentaties snijdt Bram dit door middel van zijn ervaringen aan.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Bram Verhofstad inhuren als spreker?

Bram is in te zetten als spreker en voor een turnclinic. Bram inspireert als spreker met zijn verhaal over hoe belangrijk passie en plezier is in alles wat je doet. Dit onderbouwt hij met het belang van progressie. Zoek jouw passie en maak hier progressie in. Turnclinics kunnen op ieder gewenst niveau gegeven worden. Benieuwd naar een creatieve invulling van het bedrijfsuitje? Of wil jij als turner je techniek verbeteren? Bram helpt je graag.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Bram Verhofstad

Wat klanten zeggen over
Bram Verhofstad

Sprekers zoals Bram Verhofstad

Bram Verhofstad boeken?