Carlos Lens

Personal trainer en tv-personality

Carlos Lens staat bekend als een autoriteit op het gebied van fitness/lifestyle. De afgelopen 25 jaar heeft Carlos alle fitness stromingen voorbij zien komen en wordt hij door verschillende media gevraagd om zijn mening/expertise. Hij is personal trainer waarvan Linda de Mol al meer dan 19 jaar zijn vaste klant is. Hij introduceerde Thai Bo succesvol in Nederland en werd onder andere bekend van tv-programma’s zoals Big Diet en De Gouden Kooi.

Carlos Lens rondde in 1996 zijn CIOS sportopleiding af, met als specialisatie Fitness, Aerobics en Sportmanagement. Na zijn studie vertrok Carlos Lens naar Florida, waar hij voor verschillende sportcentra aerobicslessen verzorgde. Bij zijn terugkeer introduceerde hij het populaire Thai Bo in Nederland. Hij gaf workshops aan honderden collega-instructeurs en bracht een video uit, die uitgroeide tot de best verkochte Nederlandse fitnessvideo. De expertise van Carlos Lens is de afgelopen jaren geraadpleegd in verschillende televisieprogramma’s, zoals Big Diet, De Gouden Kooi, SBS 6 Shownieuws, RTL Boulevard en Koffietijd. Carlos maakte tevens naam als personal trainer van vele bekende Nederlanders en presenteerde zijn eigen programma Work That Body op Net 5. De trend de afgelopen jaren is de focus op de billen, vandaar dat hij Het Billenboek uitbracht, zijn eigen Fitnesstool The Ultimate Booty Trainer (bootybands) en zijn eigen eiwitshakes “The Ultimate Bootyshake”

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Carlos Lens inhuren als spreker?

Carlos Lens is een man die een groep mensen kan inpakken vanwege zijn ongedwongen manier van presenteren en doorzettingsvermogen.

Vraag hem tijdens een Q&A het hemd van het lijf en je gaat naar huis met nieuwe tools voor een gezonde lifestyle voor jezelf en voor je collega’s. Een echte motivator. Met zijn internationale ervaring als fitnesstrainer/groepstrainer en als zelfstandig ondernemer is hij uitstekend in staat om het beste uit beide werelden te combineren in presentaties over vitaliteit en gezondheid, workshops en workouts.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Carlos Lens

Wat klanten zeggen over
Carlos Lens

Sprekers zoals Carlos Lens

Carlos Lens boeken?