Dani Jasarevic & Lizzy Blijleven

Oprichters FITGIRLS & Fitmind Academy

Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven zijn niet alleen het gezicht, maar ook de drijvende kracht achter het online platform FITGIRLS. Naast FITGIRLS hebben zij nu ook de leeromgeving Fitmind Academy opgericht. In tegenstelling tot andere ‘fit’-communities ligt het accent meer op innerlijke dan op uiterlijke fitheid. Zij willen met FITGIRLS & Fitmind Academy vrouwen èn mannen inspireren en helpen om een alledaags, druk leven te combineren met een gezonde lifestyle. Dagelijks bereiken zij door hun kanalen en activiteiten zoals het voormalig televisieprogramma ‘Body, Mind en Guilty pleasures’ tienduizenden mensen in Nederland en België.

"Wij geloven dat iedereen zijn of haar eigen succesformule zal vinden door bewust te kiezen voor wat mentaal en fysiek energie geeft "

Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven hebben naast het runnen van deze bedrijven een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling en zijn zich hier continue in aan het verdiepen. Ze zijn beide gecertificeerd NLP Lifestyle Coach en op dit moment bezig met hun Master NLP opleiding. Om deze levensstijl vol te houden is een goede balans nodig, iets wat zij voor zichzelf hebben gevonden en wat zij graag door willen geven aan hun lezers, volgers en deelnemers. Ze geven al jarenlang met veel plezier lezingen en workshops. Dit doen zij op beurzen, scholen, festivals en bij bedrijven. Ook organiseren ze eigen events, retreats en workouts.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Dani Jasarevic & Lizzy Blijleven inhuren als spreker?

Fitgirls Dani & Lizzy geven lezingen, training en workshops over verschillende onderwerpen en altijd op maat. In de training Be Your Own Guru word je je eigen expert. Dani en Lizzy geloven niet in een quick fix maar gaan voor duurzaam resultaat. Om succesvol te worden hoef je niet te streven naar het perfecte plaatje. In de workshop FITGIRLS laten zij zien hoe zij hun bedrijf hebben opgebouwd en hoe zij met fitgirl lifestyle omgaan. In het programma Take Control leren zij je hoe je jouw patronen kan doorbreken en je leven kan veranderen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Dani Jasarevic & Lizzy Blijleven

Wat klanten zeggen over
Dani Jasarevic & Lizzy Blijleven

Sprekers zoals Dani Jasarevic & Lizzy Blijleven

Dani Jasarevic & Lizzy Blijleven boeken?