Denise de Haan

Voormalig wakeboarder en onderneemster

Met maar liefst vier wereldtitels op zak en een ruime dosis aan ervaring is wakeboardster Denise de Haan niet alleen een geslaagd topsportster, maar ondertussen in staat om mensen te laten zien wat er voor nodig is om optimaal te presteren binnen hun eigen context.

Als 14-jarige leerde Denise de Haan al snel dat als je iets wilt bereiken in het leven, je er keihard voor moet werken. Dingen doen die nodig zijn om dat ene doel te behalen en altijd die extra stap willen zetten, hebben ervoor gezorgd dat zij op alle gebieden in haar leven streeft naar het benutten van haar volledige potentie.

Denise komt uit de topsport en schreef als Red Bull-atlete vier keer de wereldtitel wakeboarden op haar naam. Tijdens haar carrière heeft ze mede door haar sport de wereld rond kunnen reizen en inspirerende mensen ontmoet. Toen zij afscheid nam van de sport en een PT-business opzette in Amsterdam, besloot zij óók op dit gebied enkel en alleen mee te spelen op topniveau. De ‘spelregels voor succes’ die Denise in de topsport gouden medailles hadden opgeleverd, kopieerde zij naar het runnen van haar eigen bedrijf. Dit resulteerde binnen één jaar in een van de best draaiende Personal Training-bedrijven. Uit ervaring weet zij dat winnen een beslissing is, dit is dan ook hetgeen dat ze in haar coaching sessies laat terugkomen. Daarnaast probeert ze deelnemers te helpen bij het creëren van het leven dat ze echt willen door simpelweg over te dragen waar je voor staat.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Denise de Haan inhuren als spreker?

Door de nuchtere, heldere en duidelijke taal die Denise spreekt, laat ze mensen de wereld van een topsportster zien. Geen regenbogen en pony’s, maar een inspirerende sessie waarbij zij aanwezigen de kans biedt om eens te kijken naar hun eigen leven. Zowel persoonlijk als zakelijk om zo ook nieuwe mogelijkheden te zien voor groei en expansie.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Denise de Haan

Wat klanten zeggen over
Denise de Haan

Sprekers zoals Denise de Haan

Denise de Haan boeken?