Dennis Bekking

Technisch Manager Betaald Voetbal

Dennis Bekking was op 39-jarige leeftijd de jongste Technisch Manager ooit in het Nederlandse Betaalde Voetbal. Zijn passie, ambitie, leiderschapskwaliteiten, vastberadenheid en drang naar vernieuwing & professionalisering brachten hem naar de top van de voetbalpiramide waar hij geconfronteerd werd met succes, falen, druk, media, zaakwaarnemers, supporters en clubbestuurders.

"The measure of intelligence is the ability to change"

Dennis Bekking was op 39-jarige leeftijd de jongste Technisch Manager ooit in het Nederlandse Betaalde Voetbal. Zijn passie, ambitie, leiderschapskwaliteiten, vastberadenheid en drang naar vernieuwing & professionalisering brachten hem naar de top van de voetbalpiramide waar hij geconfronteerd werd met succes, falen, druk, media, zaakwaarnemers, supporters en clubbestuurders. Vanuit zijn charismatische voorkomen neemt hij het publiek mee in een inspirerend betoog waarin leiderschap, cultuurverandering, mislukken als onderdeel van succes, high performance en de veranderende (voetbal-) wereld centraal staan. Een korte loopbaan als speler binnen het betaalde voetbal, docentschap lichamelijke opvoeding binnen onder andere het speciaal onderwijs, twintig jaar coach-ervaring en vele bezoeken aan topclubs over de hele wereld, brachten hem via PEC Zwolle en als Hoofd Jeugd Opleiding van FC Twente uiteindelijk als technisch eindverantwoordelijke bij Go Ahead Eagles.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Dennis Bekking inhuren als spreker?

Dennis Bekking is inzetbaar als spreker voor lezingen en masterclasses en als dagvoorzitter. Vanuit zijn charismatische voorkomen neemt Dennis het publiek mee in een inspirerend betoog waarin leiderschap, cultuurverandering, high performance en de veranderende wereld centraal staan. Zijn lezingen bieden tevens een unieke inkijk in de wereld van het Betaalde Voetbal op managementniveau. Naast humoristische anekdotes en “kleedkamerverhalen” die nooit het daglicht zagen, inspireert en helpt hij zijn publiek met het accepteren en waarderen van mislukking als onderdeel van succes, het gebruiken van tegenslag als motivatie en het bepalen van richting in een alsmaar veranderende wereld.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Dennis Bekking

Wat klanten zeggen over
Dennis Bekking

Sprekers zoals Dennis Bekking

Dennis Bekking boeken?