Dennis de Nooijer

Voormalig voetballer en assistent trainer

Dennis de Nooijer is samen met zijn tweelingbroer Gérard jarenlang profvoetballer geweest bij Sparta Rotterdam. Dennis is vooral bekend geworden als doelpuntenmachine van de Rotterdammers. De balvaste spits speelde in totaal dertien seizoenen op het kasteel. Het jaar 1995/1996 was met 16 goals zijn succesvolste seizoen voor Sparta. Ook is de man uit Oost-Sauburg actief geweest bij sc Heerenveen, NEC en Dordrecht.

Dennis de Nooijer begint zijn profcarrière bij Sparta in 1987. In de eerste jaren bij Sparta speelt hij zichzelf in de kijker maar krijgt hij te maken met blessureleed. Nadat hij terugkeerde van blessures aan zowel zijn linker als zijn rechter knie kwam de man uit Oost-Sauburg in de belangstelling van onder andere Ajax. Dennis bleef echter liever met zijn broer bij Sparta voetballen. In 1998 besloot hij door een minder spelend Sparta om toch te vertrekken naar sc Heerenveen. Met hoge verwachtingen werd de spits naar Friesland gehaald maar opnieuw, vanwege blessureleed werd die periode niet wat hij ervan verwacht had, wel speelde Dennis met Heerenveen in de Champions League. Hierna is de spits nog actief geweest voor NEC en opnieuw bij Sparta. In 2005 heeft hij samen met zijn broer zijn carrière beëindigd bij Dordrecht.

Tegenwoordig is Dennis eigenaar van een jeugdvoetbalschool (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland). Deze voetbalschool runt hij samen met Gérard en Dolf Roks (Oud trainer van Sparta). Ook werkte Dennis in de jeugdopleiding van FC Twente. Vanaf het seizoen 2016-2017 is hij assistent trainer van SC Telstar.

Boek Dennis

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Dennis de Nooijer inhuren als spreker?

Dennis de Nooijer geeft voetbalclinics op maat. Hij weet zijn intelligente manier van spelen over te brengen op jong en oud. Verder zorgt Dennis (eventueel samen met zijn broer Gérard) voor een leuke, sportieve en energieke sfeer op het voetbalveld.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Dennis de Nooijer

Wat klanten zeggen over
Dennis de Nooijer

Sprekers zoals Dennis de Nooijer

Dennis de Nooijer boeken?