Dirk Zeelenberg

Acteur bij o.a. All Stars/Divorce en ondernemer

Dirk Zeelenberg is bij velen bekend als acteur. Waarschijnlijk kent u hem als Bram, aanvoerder van voetbalploeg Swift Boys in de serie All Stars. Of wellicht kent u hem beter als de licht neurotische David Mändelbaum in de Nederlandse hitserie Divorce van RTL 4. Naast zijn werk als acteur is Dirk succesvol ondernemer en veelgevraagd trouwambtenaar.

"Verandering is juist leuk"

Dirk is geboren op 11 maart 1969 in Rotterdam. Hij woont alweer jaren in Amsterdam en is getrouwd en vader van drie kinderen. Dirk is vooral bekend als acteur (film, theater, tv), onder meer van All Stars, Divorce, Zwartboek, Simon en Gooische Vrouwen. Daarnaast is hij actief ondernemer. In het verleden produceerde hij met het succesvolle organisatiebureau ‘Om de Haverklap Produkties’ grote evenementen voor multinationals maar mocht hij ook Quote 500 particulieren tot zijn klantenkring rekenen. Daarnaast organiseerde hij wekelijks drukbezochte publieksevenementen. Momenteel houdt hij zich naast acteren en ondernemen bezig met zijn grote passie als trouwambtenaar en is hij een veelgevraagd voice-over, spreker en dagvoorzitter.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Dirk Zeelenberg inhuren als spreker?

Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Met veel passie, creativiteit en vooral humor is Dirk in staat om hele zalen mee te krijgen in zijn verhaal. Daarbij haalt hij veel inspiratie uit zijn eigen leven. Hoewel hij nu weer door Divorce een gevierd acteur is, is de weg daarheen er een geweest van pieken en dalen. Vanuit deze ervaring is hij te boeken als spreker met als onderwerpen:

Motiveren, hoe zorg je ervoor dat je elke dag weer opstaat met als doel het maximale uit jezelf te halen. Verandering en omgaan met verandering. Voor veel mensen is verandering opwindend, maar ook moeilijk. Dirk laat zien hoe verandering de basis is van succes.  Genieten, een goede balans tussen inspanning en ontspanning is onmisbaar in het leven. Vanuit zijn eigen kijk op het leven laat Dirk zien hoe het één het ander niet in de weg hoeft te staan. Naast het inzetten als spreker is Dirk ook in te zetten als dagvoorzitter.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Dirk Zeelenberg

Wat klanten zeggen over
Dirk Zeelenberg

Sprekers zoals Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg boeken?