Els Visser

Professioneel Triatleet gespecialiseerd in Ironman races

Hoogopgeleid, wereldreiziger, ambitieus en succesvol. Els Visser is een positief en inspirerend atleet. Ze geniet ervan om zowel in haar medische carrière als sportcarrière de volle 100% te geven en het onderste uit de kan te halen om haar doelen te realiseren.

Het pad van Els Visser naar de topsport is een unieke. In de zomer van 2017 ontdekte ze op zevenentwintigjarige leeftijd haar talent voor triathlon, waarvan ze daarvoor nooit het bestaan wist. Dit ontdekte ze tijdens een Ironman race in Zwitserland, waar ze als eerste over de finish kwam in haar leeftijdscategorie en als vierde van alle deelnemers. Tot die tijd werkte ze als PhD kandidaat chirurgie, nadat ze eerder al geneeskunde in Utrecht studeerde. Het stond altijd al op haar bucket list om een Ironman race uit te lopen.

Tijdens haar medische studies heeft Els de wereld ontdekt en rondgereisd. Op reis in Indonesië reisde ze per boot over de Flores Zee. Middenin de nacht strandde haar boot in het midden van de zee. Na twee dagen werd ze gered. Deze ervaring heeft haar leven veranderd. Zonder terughoudendheid leeft Els haar leven en gaat ze haar dromen achterna. Het is haar droom om een vooraanstaande chirurg te worden en haar doctorale programma/studie af te ronden. Terwijl ze hard aan deze droom werkt, achtervolgt ze ook een andere droom. Het winnen van Ironman triathlon.

Eind 2017 werd Els professioneel Triatleet en vertrok ze naar Australië om te trainen met een internationale groep, gecoacht door Cameron Watt. Ze gelooft in zichzelf en pusht haarzelf om het beste uit zichzelf te halen, ondanks dat het een stap in het onbekende was. In korte tijd ontwikkelde ze zich razendsnel, resulterend in de overwinning van Ironman Maastricht in augustus 2018. Onlangs in juni 2019 kwalificeerde ze zich voor de Iron Man World Championship. Deze vinden plaats in oktober 2019. Het ultieme doel is om een podiumplaats te veroveren in de grootste en meest prestigieuze race. Ondanks dat deze dame nog een beginneling is in de sport, moet er zeker rekening gehouden worden met haar potentieel.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Els Visser inhuren als spreker?

Met haar bijzondere verhaal heeft Els Visser genoeg materiaal om haar presentaties van boeiende inhoud te voorzien. Motivatie, vitaliteit, doelen stellen en grenzen verleggen zijn de thema’s waarbij Els zich als een vis in het water voelt en hier met al haar spontaniteit over kan vertellen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Els Visser

Wat klanten zeggen over
Els Visser

Sprekers zoals Els Visser

Els Visser boeken?