Frank Stout

Interviewer, presentator en dagvoorzitter

Frank werkt sinds 2006 voor Rijnmond, waar hij meerdere programma´s en podcasts heeft gepresenteerd: van de uitzending over de Rotterdam Marathon tot de landstitels van Feyenoord en de Conference League. Met zijn eigen stijl is Frank een graag geziene gast bij bedrijven, sportverenigingen en in de media. Van maatpak tot trainingspak: Frank voelt haarfijn aan wat de organiserende partij wil en zorgt ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen. Niet voor niets werken toonaangevende trainers als Maurice Steijn, Willem van Hanegem en Henk Fraser graag met hem samen.

"Geen daden, maar woorden"

Als 14-jarige jongen werkte Frank Stout als strandstoelensjouwer op het strand van Hoek van Holland. In tien jaar tijd leerde hij omgaan met verschillende mensen: van de rijke kakker tot de extreem fanatieke Feyenoord-supporter. Ondertussen rondde Frank zijn studie Journalistiek  af en maakte hij als Rijnmond-stagiair van dichtbij de UEFA Cup winst van Feyenoord mee. Na een universitaire masteropleiding Media en Journalistiek  keerde Frank in 2006 terug op de sportredactie van Rijnmond, ditmaal in vaste dienst.

Van verslaggever op de Olympische Spelen tot presentator van de Rotterdam Marathon: Frank was bij de mooiste evenementen. Daarnaast volgde  hij alle recente successen van Feyenoord op de voet. Hij was in Tirana bij de Conference League finale en op de Coolsingel bij de landstitels van 2017 en 2023.

Regelmatig interviewt hij toonaangevende trainers en spelers uit het voetbal en de sportwereld. Maurice Steijn, Willem van Hanegem, Henk Fraser…allemaal werken ze graag samen met Frank, die er steevast in slaagt dat de bezoekers na een enerverende avond met een glimlach naar huis gaan.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Frank Stout inhuren als spreker?

Als geen ander kan Frank Stout ervoor zorgen dat het publiek geboeid luistert naar een interview met een toonaangevend persoon uit de sportwereld . Hij durft vragen te stellen die anderen liever achterwege laten, en dat op een manier waarop het gesprek los, luchtig en ook zeker informatief blijft.

Frank denkt mee in het voortraject en is breed inzetbaar. Van evenementen, tot bedrijven en sportverenigingen: als interviewer – en ook als dagvoorzitter – speelt hij perfect in op de gewenste situatie. Al bijna 20 jaar is de enthousiaste gespreksleider actief in de (sport)media, met name voor Radio en TV Rijnmond. Hij presenteert de jaarlijks veel bekeken uitzending over de Rotterdam Marathon en stond ook op de Coolsingel tijdens de kampioenschappen van Feyenoord.

 

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Frank Stout

Wat klanten zeggen over
Frank Stout

Sprekers zoals Frank Stout

Frank Stout boeken?