Geert-Jan Derikx

Voormalig hockeyer en zelfstandig ondernemer

Geert-Jan Derikx was jarenlang een vaste waarde in de Nederlandse verdediging en speelde 203 interlands. Na zijn hockeycarrière toont hij zijn ondernemerschap door samen met zijn broer het bedrijf De Witte Pool te beginnen. Momenteel is Geert-Jan directeur bij Derikx Vastgoed B.V.

De in ‘s-Hertogenbosch geboren (1980) Geert-Jan Derikx begon op zesjarige leeftijd met hockeyen op HC Den Bosch, omdat zijn oudere broer en vrienden uit de omgeving dezelfde sport beoefenden. Al snel bleek dat hij over bovengemiddeld talent beschikte. Hij doorliep alle vertegenwoordigende jeugdelftallen en kwam drie jaar uit voor Jong Oranje, waar hij ook nog eens aanvoerder was. In mei 2002 debuteerde Geert-Jan Derikx in Duitsland voor het Nederlands elftal in de wedstrijd tussen Olympisch kampioen Nederland en Wereldkampioen Duitsland. Jarenlang was Geert Jan een vaste waarde in de Nederlandse verdediging. In zijn carrière kwam Geert-Jan Derikx uit voor Klein Zwitserland, SCHC en Amsterdam. In 2010 en 2011 wordt Geert-Jan met Amsterdam Nederlands kampioen. Na zijn tweede kampioenschap stopte Geert-Jan met zijn hockeycarrière en richt hij zich op zijn maatschappelijke carrière. Zo begon hij samen met zijn broer het bedrijf De Witte Pool en was hij Sales Manager Benelux bij Primagaz. Op dit moment is Geert-Jan directeur bij Derikx Vastgoed B.V.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Geert-Jan Derikx inhuren als spreker?

Geert-Jan Derikx was een sterke en snelle verdediger en daarnaast zelfstandig ondernemer. Hij geeft presentaties over ondernemen, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Geert-Jan Derikx

Wat klanten zeggen over
Geert-Jan Derikx

Sprekers zoals Geert-Jan Derikx

Geert-Jan Derikx boeken?