Gijsbregt Brouwer

Co-founder Tyrsday en sport trendwatcher

Wil je weten waar de wereld van sport naartoe gaat? Of hoe je een goed verhaal vertelt in, over of met sport? Dan is Gijsbregt de spreker die je zoekt. Inspirerend, energiek, verrassend maar ook, ontnuchterend, eerlijk en leerzaam. Altijd met goede voorbeelden en leuke anekdotes van zijn samenwerking met bijzondere topsporters, grote sponsors, internationale bonden en bijzondere evenementen.

Voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte heeft Gijsbregt alle kanten van de sport gezien, als voormalig topsporter, instructeur, evenement organisator, verslaggever bij Eurosport en werkend voor diverse grote sponsors. Gijsbregt Brouwer zat meer dan tien jaar in de Nederlandse langlaufselectie en is opgeleid als bedrijfseconoom aan de Erasmus Universiteit. Gijsbregt is de enige sport trendwatcher van Nederland en deelt zijn trends al bijna tien jaar met het grote publiek via internet, TV, radio en print. Hij heeft half topsportend Nederland (en ver daarbuiten) kennis laten maken met voor- en nadelen van social media. Met veel atleten heeft hij gewerkt aan hun personal branding en voor veel grote merken heeft hij hun digitale strategie ontwikkeld. Nu digital gemeengoed is in de sport, heeft hij zich gericht op story telling, technologie en community management. Dat doet hij vanuit zijn bureau Tyrsday en voor een aantal eigen publicaties, waarvan Sportnext en De Buik van Rotterdam de bekendste zijn.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Gijsbregt Brouwer inhuren als spreker?

Sport trendwatcher Gijsbregt Brouwer is inzetbaar voor het geven van presentaties, paneldiscussies en workshops. Met zijn jaren lange ervaring op het gebied van trends en social media is hij een spreker die je alles kan vertellen over over hoe je een merk of persoon in de markt zet. Met voorbeelden van grote Nederlandse sporters neemt hij je mee door de digitale wereld van nu.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Gijsbregt Brouwer

Wat klanten zeggen over
Gijsbregt Brouwer

Sprekers zoals Gijsbregt Brouwer

Gijsbregt Brouwer boeken?