Hein Vergeer

Voormalig schaatser

Hein Vergeer heeft een stormachtige sportcarrière gekend. In de jaren ’85 en ’86 domineerde hij het allround schaatsen. Na het schaatsen richt Hein zich op zijn maatschappelijke carrière en is hij zeer succesvol in de marketing & communicatie branche.

"Als je echt iets wil bereiken moet je de wil hebben om te winnen"

Als schaatser heeft Hein Vergeer diverse successen behaald. Zo is hij tweevoudig Wereld- en Europees kampioen allround schaatsen. In het jaar 1986 werd hij gekozen tot Sportman van het jaar. De absolute bekroning, een Olympische medaille ontbreekt. Wegens een blessure is het Hein Vergeer helaas niet gelukt om tijdens de spelen van 1988 in Calgary een grote prestatie neer te zetten. Na deze spelen besloot Hein Vergeer een einde te maken aan zijn topsport carrière. Hij ging zich richten op het ondernemerschap en focuste zich hierbij op de gebieden ‘marketing en communicatie’. Zijn specialisme heeft Hein Vergeer opgebouwd in sport-, relatie- en eventmarketing. Sinds 2002 is hij zelfstandig werkzaam en adviseert hij bedrijven op bovengenoemde gebieden. Daarnaast organiseert hij zelf een groot aantal evenementen. In 2006 heeft Hein Vergeer deel genomen aan het programma ‘Sterren dansen op het IJs’. Mede door zijn doorzettingsvermogen en talent wist hij het programma te winnen. In 2008 verschijnt Hein zijn boek ‘De wil om te winnen’. Hierin beschrijft Hein zijn sportcarrière en dat een ieder er alles voor moet hebben om zijn of haar idealen in het leven te bereiken.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Hein Vergeer inhuren als spreker?

Hein Vergeer geeft inspirerende presentaties en lezingen over thema’s als ondernemerschap, omgaan met tegenslagen en motivatie. Daarnaast is hij een ervaren dagvoorzitter en geeft hij leerzame schaatsclinics.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Hein Vergeer

Wat klanten zeggen over
Hein Vergeer

Sprekers zoals Hein Vergeer

Hein Vergeer boeken?