Heini Otto

Voormalig voetballer en trainer

Heini Otto is voormalig profvoetballer en coach. De Amsterdammer begon bij FC Amsterdam en speelde voor FC Twente, Middlesbrough en ADO Den Haag en kwam hij bij toeval aan één interland in het Nederlands Elftal. Als trainer was hij o.a. werkzaam bij Haarlem en is hij nu betrokken bij de jeugdopleiding van Ajax.

"Koester je eigen rituelen!"

De geboren en getogen Amsterdammer Heini Otto begon zijn carrière bij FC Amsterdam. Met deze club kwam hij in zijn eerste seizoen ook direct uit in de UEFA Cup. Een jaar later maakte Heini opmerkelijk genoeg zijn debuut in het Nederlands Elftal. Heini bracht zijn teamgenoot Jan Jongebloed naar het vliegveld waar bleek dat Willem van Hanegem niet kwam opdagen. George Knobel verzocht Heini om spullen thuis te halen en uiteindelijk viel hij in de 71 min in voor een vriendschappelijke wedstrijd van Joegoslavië. In 1978 vertrok Heini Otto naar FC Twente waar hij in drie jaar 90 wedstrijden speelde. Daarna vertrok hij naar Engeland waar hij ging spelen voor Middlesbrough. Na vier jaar daar gespeeld te hebben keerde hij terug naar Nederland om te gaan spelen voor FC Den Haag.  Na zijn actieve carrière begon hij als trainer bij de Haagse club waarna hij vervolgens bij Ajax (o.a. als assistent van het eerste elftal) en HFC Haarlem (hoofdcoach) aan de slag ging. Nu is Heini vooral betrokken bij de jeugdopleiding van de Amsterdamse club.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Heini Otto inhuren als spreker?

Voormalig profvoetballer en coach Heini Otto is uitstekend inzetbaar voor het geven van voetbalclinics. Met zijn ervaring en humor zorgt hij voor een geslaagde dag. Daarnaast is Heini ook inzetbaar voor het geven van presentaties waarbij zijn humor zeker niet ontbreekt.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Heini Otto

Wat klanten zeggen over
Heini Otto

Sprekers zoals Heini Otto

Heini Otto boeken?