Heleen Schenk

Nederlands kampioen Survivalrun en Adventure Racer

De missie van Heleen is zoveel mogelijk mensen gezond en gelukkig! Deze voormalig Nederlandse Kampioen Survivalrun & Adventure racen ronde in 2009 haar studie bewegingswetenschappen af, waarbij ze ondergedompeld werd in de wereld van beweging en gezonde voeding. Er volgde dan ook diverse banen in de sportsector. In 2016 nam haar leven plots een andere wending. Tot dan was ze druk geweest met werk, uitjes, trainen en vooral overal te presteren. De achtbaan waarin ze in zat, kwam met een ruk tot stilstand. In deze fase kwam ze erachter dat naast beweging en voeding, mindset en ontspanning ook twee cruciale pijlers zijn om fysiek en mentaal te kunnen blijven presteren. Heleen doorbrak diverse oude gewoontes en veranderde van een ‘prestatiejunk’ in een ‘stille genieter’.  Met haar kennis, ervaring en enthousiasme inspireert Heleen graag meer mensen om bewust te kiezen voor een gezond en gelukkig leven.

"Mindset, habits and routines are the building blocks for your health and happiness"

Heleen is geboren op 19 maart 1987 in Roosendaal en Nispen. In 2009 ronde zij haar studie bewegingswetenschappen af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Daarna werkte ze bij het Ministerie van Defensie als sportinstructeur, om zich helemaal te kunnen richten op het Survivallen en Adventure Racen. Dit wierp zijn vruchten af, in 2014 en 2015 mocht Heleen zich Nederlands Kampioen Survival noemen en in 2016 werd zij samen met haar vriend Nederlands Kampioen Adventure Race in de mix klasse. In 2013 vond ze het tijd worden om haar kennis door te geven aan studenten en een baan op Fontys Sporthogeschool volgde. Sinds oktober 2016 is ze trotse eigenaar van Happy Healthy Studio en werkt ze als vitaliteitscoach, spreker, workshoptrainer en blogger voor diverse partijen. Hierbij inspireert ze de mensen om bewust te kiezen voor een leven waarin zij gezond en gelukkig zijn!

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Heleen Schenk inhuren als spreker?

Heleen Schenk geeft presentaties en interactieve workshops over gewoontes, energiemanagement, time-management, voeding, beweging en geluk. Heleen maakt gebruik van veel actieve opdrachten en na een presentatie of workshop gaan de deelnemers vol energie met direct toe te passen tips naar huis.
In haar presentaties beantwoordt Heleen onder andere vragen als, waarom kiezen we nu altijd voor die lekkere koeken en laten we de appels staan? Hoe worden je goede voornemens dit keer wél een succes? Hoe houd ik mijn innerlijke batterij vol? En hoe bereik ik meer, in minder tijd?

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Heleen Schenk

Wat klanten zeggen over
Heleen Schenk

Sprekers zoals Heleen Schenk

Heleen Schenk boeken?