Imke van der Aar

Badmintonster TeamNL

Imke van der Aar is een TeamNL badmintonster die de wereld rondreist voor wedstrijden en toernooien. Ondernemen zit in haar bloed waardoor ze makkelijk de raakvlakken topsport-ondernemen kan uitlichten.

"Find your passion, make it WORK!"

Imke van der Aar komt oorspronkelijk uit Zandvoort, maar leeft en traint sinds 2014 fulltime op Olympisch Sportcentrum Papendal. Gemiddeld heeft Imke vijftien toernooien per jaar, dit om zo hoog mogelijk op de wereldranglijst te komen. Hierdoor reist Imke de hele wereld over en is ze weinig thuis. Als geen ander kan Imke vertellen hoe het is om te moeten presteren onder druk en op het juiste moment. Ze traint twee keer per dag om topfit te zijn voor ieder toernooi en iedere wedstrijd. Imke inspireert als sportspreker en bouwt de brug tussen topsport en ondernemen. Imke komt uit een ondernemersfamilie waardoor ondernemen bij haar in het bloed zit. Ze legt uit hoe belangrijk de discipline, de wilskracht en het werken naar een doel is om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Imke van der Aar inhuren als spreker?

Imke van der Aar is inzetbaar als spreker en voor badmintonclinics. Imke legt als TeamNL topsporter uit wat de schakel topsporter – ondernemen is en hoe je hier maximaal gebruik van kunt maken. Ze legt uit hoe belangrijk de discipline, de wilskracht en het werken naar een doel is om jezelf te kunnen ontwikkelen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Imke van der Aar

Wat klanten zeggen over
Imke van der Aar

Sprekers zoals Imke van der Aar

Imke van der Aar boeken?