Jan van der Meulen

De sportstem van Nederland

De Coolste Baan van Nederland, Thialf, shorttrack, Utrecht- en Amsterdam Marathon, Amsterdam City Swim, 3×3 Basketball, WK Beachvolley en de winterspelen van Turijn, zomaar een greep uit de evenementen die werden gepresenteerd door spreekstalmeester Jan van der Meulen. Jan van der Meulen is met zijn gedegen voorbereiding, parate brede kennis, aanstekelijk enthousiasme en organisatorische kwaliteiten een van de beste live presentatoren van Nederland.

"Ga voor meer dan 100% en wees van meerwaarde. De energie die dat genereert zorgt ervoor dat je meer dan 100% kan geven"

Jan van der Meulen (Haarlem, 20 september 1971) is al zijn hele leven actief in de sport. Eerst zelf als sporter (atletiek, voetbal, fitness, schaatsen, wielrennen en skaten) en vanaf zijn 18e als instructeur, docent, presentator en organisator. De oprichter van skateschool skeeler.nl en de Haarlem Night Skate werkte onder andere in een Santpoortse sportspeciaalzaak, als projectcoordinator en docent bij de schaatsbond KNSB en richtte in 2005 zijn bedrijf SportConnection op. SportConnection is een organisatie en presentatiebureau waar ook andere event-en floormanagers werkzaam zijn.

Jan Sinds 2004 ook de ‘’Stem van Thialf’’ en alle grote internationale schaats, inline en shorttrack toernooien in Nederland en de Winterspelen van Turijn. En sinds 2017 de host van het vermaarde Beat The Pro bij de Dutch Open. Verder is Jan ook de stem van diverse grote publieksevenementen zoals  WK handboogschoten, EK/EK 3×3 basketball en beachvolleybal, Amsterdam City Swim.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jan van der Meulen inhuren als spreker?

Jan van der Meulen is inzetbaar als spreekstalmeester, presentator, interviewer, host, moderator, workshopgever, quizmaster, dagvoorzitter, en gespreksleider. Hij fungeert tevens als ideale aangever voor sporters, BN-ers en (zakelijke) klanten die liever geïnterviewd worden dan zelf hun verhaal presenteren. Hij zorgt voor een ontspannen setting en zet iedereen optimaal in zijn of haar kracht.

 

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jan van der Meulen

Wat klanten zeggen over
Jan van der Meulen

Sprekers zoals Jan van der Meulen

Jan van der Meulen boeken?