Jannes Mulder

Presentator

Jannes Mulder is een van de meest gerenommeerde live-presentatoren van Nederland. Zo is hij bij alle nationale en internationale schaatsmarathons, wieler- en inline skatewedstrijden als spreekstalmeester aanwezig.

Jannes Mulder uit Steenwijkerwold is een duizendpoot, met een passie voor sport. Al jaren is hij de presentator op vele (sport)evenementen. Vele nationale en internationale wieler-, skeeler- en (marathon)schaatswedstrijden heeft hij mogen presenteren, waaronder al jaren de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Jannes Mulder wordt gekenmerkt door improvisatietalent en humor. Daarom wordt hij vaak gevraagd als veilingmeester, presentator van een plattelandsfeest of als cabaretier tijdens een oudejaarsconference. Daarnaast is hij ook werkzaam als ambtenaar van de burgerlijke stand. Urenlang weet hij het publiek bij schaats- en skeelerwedstrijden en wielerrondes te boeien en vermaken. De spraakwaterval haakt altijd in op een opmerking of non-verbale communicatie. ‘Dan begint in mijn hersenpan van alles te werken’, zegt Jannes. Hij voelt zich daar lekker bij. ‘En hoe meer mensen, hoe meer druk, hoe beter. Anders moet ik teveel nadenken.’

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jannes Mulder inhuren als spreker?

Jannes Mulder is een veelzijdig man, die het publiek weet te boeien door zijn grote enthousiasme, ontstaan uit zijn passie voor de sport. Of het nu commentaar leveren is bij een sportevenement, een duopresentatie, interview of als veilingmeester, met Jannes Mulder is het altijd plezierig en deskundig samenwerken.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jannes Mulder

Wat klanten zeggen over
Jannes Mulder

Sprekers zoals Jannes Mulder

Jannes Mulder boeken?