Jerry Morris

Voormalig wereldkampioen thaiboksen

Jerry is een gepassioneerde dromer en doener. Hij gelooft in het verwezenlijken van uitdagende doelstellingen en het verwezenlijken van persoonlijke dromen. Als een tiener droomde hij er van om de eerste Arubaanse Wereldkampioen ooit te worden, en visualiseerde dat  dit zou gebeuren op het eiland Aruba zelf. Hij wist deze droom te verwezenlijken door in 1995 op Aruba zijn eerste Wereldtitel te winnen in het thai kickboksen.

"Wanneer discipline een begrepen begrip wordt dan komen doelstellingen in handbereik"

Jerry Morris is een gepassioneerde dromer en doener. Hij wist in totaal tussen 1995 en 2006 maar liefst 5 maal een Wereldtitel in het thaikickboksen te winnen en 5 maal in het Shidokan karate. Een tweede droom die hij had en wist te verwezenlijken was om in het buitenland een sportcentrum te openen. In 1998 huurde hij op het eiland St. Maarten een flink gebouw en opende daarin zijn sportcentrum en verhuurde de overige zestien appartementen aan derden. Dit alles onder de naam “Jerres All Sports Entertainment Centre”. In 2003 is hij weer in Nederland gaan wonen en besloot hij, hoewel hij op dat moment nog Wereldkampioen was, de sportopleidingen CIOS en Docent lichamelijke opvoeding te gaan doen die hij met succes afrondde. Hij vond dat zichzelf scholen hem sterker zou voorbereiden op zijn leven na zijn sportcarrière en in het verwezenlijken van nieuwe dromen. Hij verwezenlijkte een andere droom van hem toen hij tussen 2014 en 2017 zijn eigen autobiografie schreef in het Engels en het Nederlands onder de namen “To fail or to succeed is a choice!“ en “Succes is een keuze!”. Hij hoopt een trainer, motivator en inspirator te zijn van toekomstige kampioenen of dat nou in de sport is of iets anders zoals een dokter, advocaat of schrijver. Zijn motto is “wanneer discipline een begrepen begrip wordt dan komen doelstellingen in handbereik”

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jerry Morris inhuren als spreker?

Jerry Morris is inzetbaar voor het geven van presentaties. Hierin neemt hij je mee naar zijn leven als topsporter, en hoe hij hierin zijn doelen wist te verwezenlijken. Door absolute discipline en focus wist Jerry de top te halen in zijn sport. Daarnaast is hij ook inzetbaar voor het geven van boks workshops of clinics.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jerry Morris

Wat klanten zeggen over
Jerry Morris

Sprekers zoals Jerry Morris

Jerry Morris boeken?