Jesse Koopman

Professioneel waterpoloër

Jesse was zestien jaar toen hij zijn ouderlijk huis verliet om zijn droom na te jagen. Al na het behalen van zijn eerste zwemdiploma is Jesse begonnen met waterpolo. Vanaf dat moment ging het snel. Hij verliet Nederland om in het buitenland door te breken. Inmiddels heeft Jesse in zes verschillende landen bij zes verschillende clubs gespeeld.

"Alone we can do so little, together we can do so much"

Jesse Koopman heeft van zijn hobby en passie zijn beroep kunnen maken. Het heeft hem veel ervaring gebracht over de verschillende culturen en landen. In ieder nieuw land en in ieder nieuw team moest Jesse zich weer opnieuw in het team werken. Dit is niet altijd even makkelijk geweest, hij had te maken met een nieuwe cultuur, in een nieuw land met verschillende nationaliteiten in één team. In al die jaren is hij tevens een belangrijke schakel geweest binnen het Nederlandse waterpoloteam. Jesse is als sportspreker inzetbaar om uitgebreid te vertellen hoe belangrijk het is om een goed werkend team te vormen en hoe dit uitvoerbaar is. Een coach, trainer, manager of directeur heeft te maken met vele verschillende karakters en persoonlijke eigenschappen per individu. Jesse vertelt zijn ervaringen over hoe dit toepasbaar is om een sterk samenwerkend team te creëren. Hij onderbouwt zijn presentatie met leuke maar ook heftige voorbeelden uit zijn eigen carrière. Het volgende doel van Jesse is om de waterpolosport beter op de kaart te zetten in Nederland. Ondanks dat de sport weinig media-aandacht krijgt wordt de sport veel beoefend in Nederland.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jesse Koopman inhuren als spreker?

Jesse is inzetbaar voor presentaties over teambuilding en dromen volgen. Daarnaast is hij inzetbaar voor het geven waterpoloclinics, een unieke ervaring waarbij samenwerking essentieel is! Deze clinics zijn voor ieder niveau en ieder doel.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jesse Koopman

Wat klanten zeggen over
Jesse Koopman

Sprekers zoals Jesse Koopman

Jesse Koopman boeken?