Jochem Kamphuis

Scheidsrechter betaald voetbal

Jochem Kamphuis is scheidsrechter en VAR (Video Assistent Referee) in het Nederlandse en internationale voetbal. Zo fluit hij voornamelijk Eredivisie en is hij actief als VAR in de Eredivisie en Champions league. In 2020 promoveerde Jochem naar de FIFA lijst en gaat hij ook als scheidsrechter zijn wedstrijden internationaal fluiten. Naast het voetbal is hij werkzaam als adviseur in het vastgoed en geeft hij trainingen op het gebied van mentale kracht. Jochem is openhartig, toegankelijk en praktisch.

"Maak je alleen druk om zaken waar je invloed op hebt"

Jochem Kamphuis begon met voetballen bij VV Noordwolde, een dorp net boven zijn geboorteplaats Groningen. Na een kruisbandblessure maakte hij op 17-jarige leeftijd de overstap naar de rol van scheidsrechter. Dit was hem op zijn lijf geschreven. Jochem ging als een raket en maakte al binnen 4 jaar zijn debuut in het betaalde voetbal bij Telstar – FC Omniworld. In 2011 volgde zijn debuut in de eredivisie bij SC Heerenveen – de Graafschap. Inmiddels is Jochem FIFA-scheidsrechter en heeft hij ruim 300 wedstrijden in het betaald voetbal gefloten. Tevens is Jochem Kamphuis al vanaf het begin van de VAR betrokken. Hij werkte mee in de testfase en is nu zowel nationaal als internationaal actief als VAR. Jochem heeft ervaring als VAR in de Eredivisie, Europa league, Champions league en in 2019 was hij VAR bij de finale van het EK onder 21 in Bologna. Naast voetbal is Jochem al jaren werkzaam in het vastgoed management van bedrijfsmatig vastgoed en geeft hij trainingen bij bedrijven op het gebied van mentale kracht.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jochem Kamphuis inhuren als spreker?

Jochem Kamphuis geeft inspirerende en interactieve lezingen over zijn vak als scheidsrechter en VAR. Hierin staan onderwerpen als mentale kracht, leiderschap en samenwerking centraal. Met deze onderwerpen als rode draad geeft Jochem aan de hand van beelden een geweldige inkijk in zijn wereld als betaald voetbalscheidsrechter en VAR. In overleg met de opdrachtgever wordt de lezing op maat gemaakt en gelinkt aan het betreffende werkveld.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jochem Kamphuis

Wat klanten zeggen over
Jochem Kamphuis

Sprekers zoals Jochem Kamphuis

Jochem Kamphuis boeken?