Jorden Bres

Olympisch coach, personal trainer en lifestyle coach

Jorden Bres is ruim 12 jaar werkzaam als Strength & Conditioning Coach bij het NOC*NSF voor TeamNL en is betrokken geweest bij de voorbereiding op 5 Olympische Spelen van vele topsporters. Hij traint of trainde onder andere Europees, Wereld- en Olympisch kampioen turnen Epke Zonderland, wereldkampioen judo Noël van ’t End, meervoudig Europees kampioen judo Henk Grol, meervoudig Europees kampioene en bronzen medaillewinnares judo op de wereldkampioenschappen en Olympische Spelen Sanne van Dijke, Europees, wereldkampioene en zilveren medaillewinnares schaatsen op de Olympische Spelen Jutta Leerdam, de commerciële schaatsploeg Team Worldstream Corendon en vele andere topsporters.

Verder is Jorden actief als Personal Trainer en online coach. Zo trainde hij de modellen van Holland’s Next Top Model en begeleidt of begeleidde hij onder andere presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk en acteur Tim Haars. Daarnaast verzorgt hij clinics, seminars en presentaties voor personal trainers, bedrijfsleven, onderwijs, overheden en defensie.

"Practice what you preach!"

Tot zijn zestiende kampte Jorden met overgewicht. Hij had veel sporttalent, maar het overgewicht beperkte hem. Hij besloot het roer om te gooien en kwam zoals hij zelf zegt “in de ban van het ijzer”. Sport en gezondheid werden zijn passie en hij besloot hiervan zijn werk te maken. Na het CIOS en de sportacademie (ALO) volgt hij vele cursussen bij bekende, succesvolle trainers & experts in binnen- en buitenland. Hij probeert up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid. Jorden leeft krachttraining. Hij werkte met topsporters in allerlei verschillende disciplines en werkte mee aan het binnenhalen van een indrukwekkend aantal medailles en titels. Hij heeft zijn keuzes nooit gebaseerd op financieel gewin, maar koos altijd voor de sport en het volgen van zijn hart. Jorden is enorm voorstander van het delen van kennis en expertise. Dit om samen de kwaliteit in het vakgebied te verbeteren.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Jorden Bres inhuren als spreker?

Door zijn samenwerking met een grote diversiteit aan mensen uit verschillende hoeken en met verschillende achtergronden weet Jorden een uitstekende link te leggen tussen topsport en het bedrijfsleven.  Onderwerpen als pieken op het juiste moment, ambitie en succesvol samenwerken komen aan bod. Ieder mens heeft zijn eigen piekmoment. Of het nu gaat om een Olympische medaille, een fotoshoot of filmrol. Uiteraard licht Jorden met passie de rol en het belang toe van krachttraining voor een vitale levensstijl.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jorden Bres

Wat klanten zeggen over
Jorden Bres

Sprekers zoals Jorden Bres

Jorden Bres boeken?