Jorrit ter Braak

Publieksentertainer, Presentator en DJ

Jorrit ter Braak, ook wel DJ Yorit, is al sinds 1996 professioneel publieksentertainer. Hij is als DJ begonnen en kwam erachter dat presenteren een goede toevoeging was. Hij krijgt immers mensen makkelijk in ‘beweging’ met zijn stem. Van de Marathon van Rotterdam, tot het schaatsen in Thialf en van publieksentertainer bij NS tot culinair presentator in de Markthal in Rotterdam. Door zijn losse manier van presenteren is hij heel breed inzetbaar.

Jorrit begon met draaien als Hardcore en Breakbeat DJ. Na de middelbare school begon hij met draaien op Gran Canaria. Drie maanden per jaar en vijf zomers lang stond hij te draaien in Discotheek “Life” in Playa Del Ingles. Zijn draaistel werd vanaf dat moment veel commerciëler.

De zomer van 2001 bracht hem in contact met DJ Maurice die toen bij de Après Skihut in Rotterdam werkte. De Skihut werd daarna voor enkele jaren de thuisbasis van DJ Yorit. In augustus 2002 kwam de eerste productie van Yorit (samen met DJ Maurice) uit: “Remember” waarvoor de act naam “Summerlove” werd bedacht. Deze plaat heeft vele hitlijsten in Nederland gehaald (o.a. de Mega Top 50). Een paar jaar later werd de plaat in het buitenland nog een veel groter succes!

Na drie jaar bij de Après Skihut te hebben gedraaid, is DJ Yorit in 2005 freelance gaan draaien Voor JCI. Ondertussen heeft DJ Yorit al gedraaid in Japan, Taiwan, Duitsland, België, Canada en Brazilië.

Sinds 2012 is hij betrokken en werkzaam bij verschillende activatie en entertainment bureaus. Hier zit hij ook aan de creatie en productiekant van de merkactivaties en brand promotions voor merken als KPN, NS, Eneco, Daikin en nog vele anderen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Jorrit ter Braak inhuren als spreker?

Jorrit is inzetbaar als presentator, DJ, publieksentertainer maar ook als showmaster. Met zijn ongedwongen en humoristische stijl laat hij het publiek van jong tot oud ieder evenement optimaal beleven. De combinatie van verschillende kwaliteiten maken hem een echte allround professional die ingezet kan worden bij evenementen met een verschillend karakter.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Jorrit ter Braak

Wat klanten zeggen over
Jorrit ter Braak

Sprekers zoals Jorrit ter Braak

Jorrit ter Braak boeken?