Katja Snoeijs

Profvoetbalster Everton

Katja Snoeijs raakt op jonge leeftijd al verslaafd aan het spelletje en maakte haar debuut in de Eredivisie voor Telstar (tegenwoordig VV Alkmaar). Katja is een echte spits en werd twee jaar op rij topscorer van de Eredivisie (2017 en 2018) en daarmee wist ze zich in de kijker te spelen van PSV. Van seizoen 2018-2019 tot en met de zomer van 2020 speelde Katja in Eindhoven, waar ze wekelijks doel trof. Dat leverde haar een transfer op naar het Franse Bordeaux. In de zomer van 2022 heeft Katja de overstap gemaakt naar het Engelse Everton.

Als meisje van vijf jaar begon de Amstelveense Katja Snoeijs bij Sporting Martinus met voetballen. Haar zus zat op voetbal, dus als vanzelfsprekend ging zij dat ook doen en raakte verslaafd aan het spelletje. Via Fortuna Wormerveer komt Katja in de Eredivisie Vrouwen terecht: ze gaat spelen bij Telstar (nu VV Alkmaar) en PSV. En na vele doelpunten in de Eredivsie, maakt ze de stap naar het buitenland in 2020 door voor Bordeaux te gaan voetballen. Sinds 2022 speelt Katja voor Everton in Engeland.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Katja Snoeijs inhuren als spreker?

Katja Snoeijs is inzetbaar voor het geven van clinics. En dan vooral als het gaat om veel scoren! Katja is topscorer van de Eredivisie Vrouwen in 2017 en in 2018. Ze heeft als spits een neusje voor de goal en kan jong en oud de fijne kneepjes van het spitsen-vak leren.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Katja Snoeijs

Wat klanten zeggen over
Katja Snoeijs

Sprekers zoals Katja Snoeijs

Katja Snoeijs boeken?