Kirsten van de Westeringh

Profvoetbalster Feyenoord

Kirsten van de Westeringh is een enthousiaste, jonge, talentvolle voetbalster. Opgegroeid tussen de tulpenvelden in Zeewolde, waar ze altijd voetbalde met haar broer en de buurjongens. Kirsten speelt momenteel bij ADO Den Haag en bij het Nederlands Elftal Onder 23. Kirsten heeft lange tijd haar voetbalavonturen vastgelegd op haar eigen YouTube-kanaal ‘Kirsten Kicks’. Vloggen en presenteren is dus wel aan haar besteed.

Kirsten van de Westeringh is opgegroeid op de boerderij tussen de bollenvelden in Zeewolde. Daar was ze bijna altijd aan het voetballen met haar broer, neef en buurjongens op het veldje dat haar vader had gemaakt. Ze begint bij de plaatselijke voetbalvereniging en via FC Twente komt ze bij het CTO in Amsterdam terecht, het talententeam van de KNVB. Daar woonde ze met andere speelsters die niet uit Amsterdam kwamen in een flat. Omdat het CTO stopte en werd overgenomen door Ajax, mocht Kirsten zich vanaf seizoen 2018-2019 speelster van (jong) Ajax noemen. Op 17-jarige leeftijd maakte ze haar debuut bij Ajax 1 in de Champions League. Inmiddels speelt ze voor Feyenoord.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Kirsten van de Westeringh inhuren als spreker?

Kirsten van de Westeringh is inzetbaar voor het geven van clinics. Kirsten is een van de grootste talenten op de Nederlandse velden en weet ondanks haar jonge leeftijd al goed hoe ze leiding kan geven aan groepen kinderen. Ze is enthousiast, heeft verantwoordelijkheid en is niet bang om het initiatief te nemen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Kirsten van de Westeringh

Wat klanten zeggen over
Kirsten van de Westeringh

Sprekers zoals Kirsten van de Westeringh

Kirsten van de Westeringh boeken?