Laurien Verstraten

Presentatrice en dagvoorzitter

Laurien Verstraten is een Nederlandse dagvoorzitter en presentatrice, bekend van de RTL4 programma’s Mijn Leven, Mijn Gezondheid, Mij een Zorg! en Businesstips (RTLZ). Met haar achtergrond als juriste en een voorliefde voor alles wat met sport te maken heeft, weet zij als geen ander de verbinding te maken tussen sport en de grote mensenwereld.

"Bewegen vergt geen energie, bewegen GEEFT energie!"

Laurien studeerde niet alleen af in het privaatrecht, met een masterscriptie in het arbeidsrecht, maar stond ook al van jongs af aan op menig podium als presentatrice, actrice en zangeres. Na het Conservatorium (Artez, Muziektheater) speelde zij in diverse musicals en tv series (o.a. GTST, Dokter Tinus, Moordvrouw), waarna ze gevraagd werd als presentatrice van de RTL4 programma’s Mijn Leven, Mijn Gezondheid en Mij Een Zorg! Laurien heeft met een vader als bedrijfsarts en sportleraar haar voorliefde voor sport met de paplepel ingegoten gekregen. De grootste klap kwam dan ook toen zij in januari 2016 ernstig geblesseerd raakte door een val van een paard. Ze kwam terecht in een molen aan doorverwijzingen naar fysiotherapeuten, acupuncturisten, medisch specialisten en manueel therapeuten, waarna ze na tweeënhalf jaar alsnog onder het mes moest. Hoe hebben medische instellingen elkaar zo tegen kunnen spreken? Daarnaast was Laurien in 2018 Ambassadeur van de Veiligheid op de Weg en presenteerde daartoe het NK Veiligste Chauffeur op RTL 7 (Transportwereld). Veilig rijgedrag heeft niet alleen te maken met het houden aan de toegestane snelheid en het achterwege laten van mobiel telefoongebruik achter het stuur, maar heeft ook alles te maken met reactievermogen, fysiek en mentaal goed in je vel zitten, gezonde voeding en levensstijl. Laurien is tenslotte haar hart verloren aan het Sikkelcelfonds, waar ze ambassadrice van is.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Laurien Verstraten inhuren als spreker?

Laurien Verstraten is inzetbaar als dagvoorzitter en presentatrice. Met haar afgeronde studie Rechten, haar commerciële achtergrond en haar voorliefde voor alles wat met sport te maken heeft, weet zij als geen ander de verbinding te maken tussen sport en de grote mensenwereld. Op het gebied van de politiek, economie en het bedrijfsleven.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Laurien Verstraten

Wat klanten zeggen over
Laurien Verstraten

Sprekers zoals Laurien Verstraten

Laurien Verstraten boeken?