Lienke de Jong

Fitgirl, ondernemer en social influencer

Ochtend-queen Lienke de Jong motiveert iedere dag om 07.00 uur haar volgers om de dag energiek te beginnen. Haar motto is dat fitheid je gelukkiger maakt en dit is dan ook wat ze overbrengt op haar volgers. Haar eigen onderneming Dear Good Morning richt zich op alles wat met een energieke ochtend te maken heeft. Met haar eigen persoonlijke onderzoeken, uitprobeersels en succesvolle activiteiten wilt Lienke nu vooral meer mensen omtoveren tot een ochtendpersoon.

Iedereen weet dat fitte, energieke medewerkers het beste presteren. De teamspirit, de resultaten en de motivatie gaat omhoog zodra iedereen lekker in zijn of haar vel zit. Na alle maatregelen rondom covid-19 is het de hoogste tijd om die energie en motivatie terug te halen en Lienke de Jong heeft daar met haar Dear Good Morning concept dé oplossing voor: een Online Energizer voor het héle team, afdeling of bedrijf! Zo krijgt jullie hele team een echte energy boost tijdens een lange (online) vergadering, waarna jullie er weer volle bak tegenaan kunnen!

"Door elke morgen een uurtje eerder je bed uit te springen voor je dromen, word je fitter, gelukkiger en uiteindelijk succesvoller."

Lienke de Jong is founder van Dear Good Morning. Een aantal jaar geleden begon ze met het opzetten van een website en een Instagram account omdat ze zoveel mogelijk mensen wilde inspireren richting een sportieve ochtend. Zelf sport ze al jaren elke ochtend, met als resultaat heel veel positiviteit, energie en een aantal knappe prestaties in verschillende bikini fitness wedstrijden. Ze functioneerde daardoor beter op haar werk, was vrolijker dan ooit en haar nachtrust werd beduidend beter dan voorheen. Dit moest ze overbrengen naar de rest van de wereld! Zo gezegd, zo gedaan. Dear Good Morning is nu een officiële onderneming, waarmee ze via media en ludieke content mensen omtover tot ochtendfreaks. Door de jaren heen merkte ze dat fit zijn niet alles is in het leven. Maar juist gelukkig en succesvol zijn maakt ze fit en daardoor een nog sterkere persoonlijkheid. Sinds 2016 is ze deze uitgangspunten steeds meer gaan combineren op haar website. Door gelukkig te zijn met jezelf word je succesvol. Doordat je gelukkig en succesvol bent, wil je jezelf fit houden om meer energie te krijgen. Deze drie elementen zijn essentieel en daarom onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 2020 verzamelde Lienke al haar kennis en ervaringen om tot een succesformule te komen om iedere ochtend wél fit en energiek op te staan. Over deze succesformule bracht ze dat jaar haar boek Dear Good Morning. Een jaar later lanceerde ze de Dear Good Morning online community.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Lienke de Jong inhuren als spreker?

Hoe sta je eerder op? Waarom zou je eerder op staan? Hoe slaap je sneller zodat je ook echt je bed uit rolt? En hoe maak je jezelf fitter, Gelukkiger en succesvoller? Allemaal vragen die naar voren komen in een presentatie van Lienke. Het thuiswerken lijkt steeds normaler te worden. Rollend uit bed, even de kinderen naar school brengen en direct aan de keukentafel, of in de inmiddels gecreëerde thuis-kantoor, een nieuwe online meeting openen, op de hoop dat de wifi dit keer wel goed meewerkt. Volgens het CBS verwacht men dat structureel thuiswerken naar 8 uur per week zou gaan, zelfs na de corona crisis. Het is juist daarom extra van belang om je medewerkers te voorzien van genoeg motivatie, energie en een gezonde omgeving. Op enthousiaste en motiverende wijze neemt Lienke je in een Online Energizer mee naar een vitaler Nederland. Daarnaast is Lienke inzetbaar voor talks over social media maar ook workshops en bootcamps.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Lienke de Jong

Wat klanten zeggen over
Lienke de Jong

Sprekers zoals Lienke de Jong

Lienke de Jong boeken?