Loes Gunnewijk

Bondscoach Nederlandse Wielrensters

Loes Gunnewijk was onderdeel van de Nederlandse wielerploeg die tijdens de Olympische spelen in Londen 2012 Marianne Vos ondersteunde naar haar gouden medaille. Loes is een echte teamplayer maar schuwt ook zeker niet om zelf voor de overwinning te gaan. Zo werd zij in 2010 Nederlands Kampioen op de weg. Momenteel is Loes bondscoach van de Nederlandse wielrensters.

"Do it with passion or not at all!"

Loes Gunnewijk heeft een passie voor snelheid. Dit is als klein meisje begonnen met schaatsen en later is dit overgeslagen naar het wielrennen. Toen Loes in de zomer van 2005 haar studie Sport & Bewegen succesvol had afgemaakt kon zij zich eindelijk volledig focussen op het wielrennen. Binnen het team was Loes altijd de wegkapitein. Haar taak was om de groep bij elkaar te houden, de neuzen dezelfde kant op, zodat de groep perfect gestroomlijnd zou fietsen. Sinds 2009 heeft Loes haar eigen bedrijf, wat laat zien dat zij ook een echte ondernemer is. Verder is ze sinds dit jaar ook werkzaam voor de KNWU, waar ze de functies Bondscoach Junior-vrouwen en assistent bondscoach Paracycling bekleed.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Loes Gunnewijk inhuren als spreker?

Loes Gunnewijk is beschikbaar voor clinics waarin zij de beginselen van het wielrennen op een leuke en enthousiaste manier op het publiek overbrengt. Tevens geeft Loes presentaties over doorzettingsvermogen en het belang van teamwork.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Loes Gunnewijk

Wat klanten zeggen over
Loes Gunnewijk

Sprekers zoals Loes Gunnewijk

Loes Gunnewijk boeken?