Maartje Paumen

Tweevoudig Olympisch Kampioen Hockey

Maartje Paumen is voormalig captain van het Nederlands vrouwen hockeyteam en won als strafcornerspecialist vele prijzen waaronder Olympisch goud in 2008 en 2012. Maartje staat bekend om haar leiderschapskwaliteiten en absolute wil om te winnen.

Als kind begint de in Geleen geboren Maartje met hockeyen bij de plaatselijke HC Geleen. Na twee tussenstappen te hebben gemaakt bij HC Scoop en Oranje Zwart speelde zij vanaf 2004 bij hockeyclub ‘s-Hertogenbosch waar zij meer dan tien landtitels heeft gewonnen maar ook zeven keer Europa Cup 1. In 2004 maakt zij haar debuut voor Oranje waarmee zij Europees, Wereld en Olympisch kampioen wordt. Haar hoogtepunten zijn de gouden medailles op de Olympische Spelen van 2008 (Beijng) en 2012 (Londen). Vanaf 2011 is zij ook de aanvoerster van het Nederlands elftal. Het meest recente succes is het behalen van goud op het wereldkampioenschap in Den Haag. Na de Olympische Spelen van 2016 besloot Maartje te stoppen bij het Nederlands team. Ze bleef nog een seizoen spelen voor de club uit Den Bosch waarna ze in 2017 besloot om de overstap te maken naar Royal Antwerp.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Maartje Paumen inhuren als spreker?

Maartje is inzetbaar voor het geven van hockeyclinics en presentaties op basis van interview. In haar presentaties spreekt zij over thema’s als leiderschap, samenwerking en vitaliteit. Tijdens een hockeyclinic geeft zij tips op het gebied van techniek, samenspelen en kan zij uitleg geven over haar grote wapen (de strafcorner).

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Maartje Paumen

Wat klanten zeggen over
Maartje Paumen

Sprekers zoals Maartje Paumen

Maartje Paumen boeken?