Marc van Hintum

Voormalig voetballer en analist

Marc van Hintum speelde jarenlang voor Vitesse in de Eredivisie. In zijn carrière heeft Marc tevens acht interlands voor het Nederlands Elftal gespeeld. Tegenwoordig is hij zaakwaarnemer en analist bij het tv-programma ‘Studio Voetbal’. Ook washij in dienst bij Vitesse als hoofd-scouting.

"To live for today and to love for tomorrow is the wisdom of a fool, because tomorrow is promised to no one"

Marc van Hintum ademt voetbal. Niet verwonderlijk dat Marc na zijn actieve carrière werkzaam bleef in het voetbal. De verdediger was actief voor onder andere Top Oss, Helmond Sport, Vitesse, RKC en Hannover 96. Marc van Hintum wist het zelfs tot het Nederlands Elftal te schoppen. 8 interlands speelde hij in zijn carrière, voornamelijk als linksback. Vrijwel direct na zijn loopbaan als actieve speler werd hij bij Vitesse technisch manager. Deze functie vervulde hij tot het seizoen 2009/2010. Daarna ging hij als assistent coach van Theo Bos aan de slag in Polen. Een bijzonder, maar kort avontuur volgde. Na deze periode ging Marc aan de slag bij Willem II als technisch directeur. Zijn contract werd echter na één jaar niet verlengd. Op dit moment is Marc zaakwaarnemer en analist bij het tv-programma ‘Studio Voetbal’. Ook was hij in dienst bij Vitesse als hoofd-scouting.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Marc van Hintum inhuren als spreker?

Marc van Hintum kan door zijn brede ervaring als voetballer, coach, bestuurder en analist een presentatie geven vanuit verschillende invalshoeken en over succesvol samenwerken, leiderschap, omgaan met tegenslagen en teambuilding. Marc is communicatief zeer vaardig en geeft energieke presentaties met een vleugje humor.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Marc van Hintum

Wat klanten zeggen over
Marc van Hintum

Sprekers zoals Marc van Hintum

Marc van Hintum boeken?