Marcel Maijer

Sportjournalist en presentator RTL

Marcel Maijer is dè sportpresentator bij RTL. Zo presenteert hij het tennis op Wimbledon, de autosport, de vechtsport en het darten. Marcel is een veelzijdige presentator met veel kennis van zaken.

Marcel Maijer begon zijn carrière als sportjournalist bij het Amsterdamse AT5. Na een kort avontuur als eindredacteur bij het programma Tafel van Zeven bij Sport 7 maakte hij in 1997 de overstap naar RTL. Bij RTL was Marcel in eerste instantie werkzaam bij het RTL Nieuws waar hij de sportitems voor verzorgde als verslaggever. In 2001 startte Marcel met het presenteren van sportprogramma’s. Hij presenteert onder andere Wimbledon, waar hij samen met ‘analisten’ Jacco Eltingh en Jan Siemerink de wedstrijden voor- en nabeschouwde. Verder presenteert hij diverse autosportprogramma’s (Formule 1) en voetbalprogramma’s (met name Engels en Duits voetbal). Tegenwoordig is Marcel voornamelijk bekend van het darten en de vechtsport. Marcel is hèt gezicht van RTL Sport. Door zijn enthousiasme, kennis en ontspannen manier van presenteren heeft hij menig sportliefhebber weten te boeien tijdens diverse programma’s.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Marcel Maijer inhuren als spreker?

Marcel is beschikbaar als interviewer en host van uw evenement. Met zijn jarenlange ervaring bij RTL voelt hij elk evenement feilloos aan. Marcel hanteert een ontspannen en luchtige manier van presenteren.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Marcel Maijer

Wat klanten zeggen over
Marcel Maijer

Sprekers zoals Marcel Maijer

Marcel Maijer boeken?