Michael-Robbert Brans

Adaptive CrossFit & Obstacle course running coach

Michael-Robbert Brans overwon maar liefst drie keer kanker en mist daardoor zijn rechterbeen. In 2014 liep hij zijn eerste vijf kilometer obstacle run in vier uur. Inmiddels is hij de snelste man ter wereld op krukken op de vijf kilometer met één been en met ruim 500+ afgelegde kilometers is hij een actieve adaptive obstacle course runner. Michael-Robbert zoekt de grenzen op en houdt van uitdagingen. Ook is Michael-Robbert actief ondernemer en eigenaar van zijn eigen Crossfitbox en indoor Obstacle Run baan.

"Don’t hide your obstacles!"

Michael-Robbert Brans is een ondernemer, adaptive sporter en coach bij Tough Ground. In 1995, 1998 en 2001 overwon Michael-Robbert zijn grootste obstakels. Hij verloor door driemaal de ziekte kanker in fases zijn complete rechterbeen, bekken en heup. Inmiddels is hij volledig genezen en zet Michael-Robbert zijn kennis in om anderen te helpen obstakels te overwinnen en hen te motiveren. In 2014 maakte Michael-Robbert voor het eerst kennis met Obstacle running, een sport waarbij je lange afstanden aflegt en obstakels moet beklimmen. Sinds dien is de lijst met runs en deelnames gegroeid en zoekt hij de grenzen op met unieke challenges. De ervaringen die hij hierin opdoet neemt hij mee om met andere te delen in zijn lezingen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Michael-Robbert Brans inhuren als spreker?

Michael-Robbert Brans deed in 2014 na een diepe depressie zijn eerste obstakel run op één been. Nu motiveert hij middels zijn lezingen en presentaties anderen om zijn of haar obstakels niet uit de weg te gaan door middel van zijn verhaal als sporter en ondernemer met een beperking. Een inspirerende persoonlijkheid met een grote liefde voor het leven en unieke avonturen en uitdagingen. Ook is het mogelijk om een inspirerende lezing van Michael-Robbert te krijgen, gevolgd door een uitdagende clinic over zijn eigen Obstacle Run baan.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Michael-Robbert Brans

Wat klanten zeggen over
Michael-Robbert Brans

Sprekers zoals Michael-Robbert Brans

Michael-Robbert Brans boeken?