Piëdro Schweertman

Professioneel squasher

Piedro Schweertman is topsquasher. Zijn squash carrière begon op zijn 15e. Zowel nationaal als internationaal heeft hij goede resultaten neergezet. Op dit moment traint Schweertman hard om Nederlands kampioen te worden en een zo hoogst mogelijke ranking te halen op de wereldranglijst.

"Don't take yourself too seriously, chances are you won't survive it anyway"

Piëdro Schweertman is op 5 september 1983 geboren in Vlissingen. Vanaf zijn 5e jaar heeft hij aan topsport gedaan. Voorheen was dit judo en jiu jitsu en op zijn 15e heeft hij de overtap gemaakt naar squash. Al meer dan 16 jaar vertegenwoordigt Piëdro Schweertman Nederland op Europese en Wereldkampioenschappen. Al meerdere jaren staat Schweertman op nummer 1 in de Nederlandse squash ranking (SBN ranking). Tevens is Schweertman winnaar van zeven internationale toernooien. Zijn hoogste resultaat op de wereldranglijst is nr. 63 in augustus 2015 (PSA world tour). Zijn ultieme ambities zijn het winnen van het Nederlands kamioenschap, gelukkig blijven en de hoogst haalbare ranking halen. Piëdro zijn drive is het maximale uit z’n leven halen. Op dit moment bestaat zijn leven grotendeels uit professioneel squashen. Naast zelf squashen haalt hij ook veel energie uit training geven. Schweertman geeft onder andere les bij Sport Centrum Utrecht. Daarnaast vindt hij het belangrijk om te genieten van elk moment met de mensen waar hij om geeft. Door als een van de weinige professionele squashers de wereld over te reizen en ervaringen op te doen heeft hij een gezonde kijk op de wereld.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Piëdro Schweertman inhuren als spreker?

Met zijn jarenlange ervaring is Piëdro inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van interview over grenzen verleggen, communicatie en samenwerken. Daarnaast is hij inzetbaar voor squash-clinics voor het bedrijfsleven waarmee zowel het fysieke als het mentale aspect aan bod komt.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Piëdro Schweertman

Wat klanten zeggen over
Piëdro Schweertman

Sprekers zoals Piëdro Schweertman

Piëdro Schweertman boeken?