Radmilo Soda

Personal trainer, lifestyle coach, voormalig topsporter en auteur

Radmilo Soda is één van de bekendste personal trainers van Nederland. Zijn personaltrainingstudio Soda Bodyfit, werd in maart 2010 geopend en behoort daarmee tot een van de eerste personal training studio’s in Amsterdam. Daarmee is Radmilo een revolutie begonnen op het gebied van persoonlijke training. Hij is ook bekend van het televisie programma Obese en recentelijk Boxing Stars. Radmilo is als ex topsporter (boksen) nog steeds enthousiast sporter en heeft maar liefst 25 marathons gelopen, vier halve triathlons en de Ironman in Barcelona in 2016 volbracht. In 2014 publiceerde hij zijn eerste boek Echt Radmilo over hoe wij beter en fitter kunnen worden door middel van sport. In totaal heeft Radmilo drie boeken op het gebied van training en lifestyle op zijn naam staan (Echt Radmilo in 2014, MOMS in 2016 en Seniority in 2019)

"Repetition is the mother of all skills. Want als je beter wil worden, moet je oefenen"

Radmilo Soda werd in 1972 geboren in Kroatië en verhuisde op zijn zestiende naar Nederland. Terwijl hij zijn geld verdiende als kok, raakte hij ondertussen steeds meer gegrepen door de noble art of self-defence: het boksen. Het duurde niet lang of het beroemde Albert Cuypteam merkte zijn talent op. Hij schopte het tot Nederlands amateurkampioen en werd professioneel bokser met als hoogtepunt zijn wereldtitelgevecht in Praag. Na zijn topsport carrière heeft hij er voor gekozen om zijn passie, kennis en ervaring in te zetten voor anderen, dit voornamelijk als personal trainer in zijn eigen studio. Ieder individu is anders en daarom gaat Radmilo samen op zoek naar een evenwichtige lifestyle die past bij de persoon. Radmilo weet dat energie een belangrijke factor in ons leven is en de bron van veel dingen sinds onze geboorte. Deze energie verandert in de verschillende periodes van ons leven. Door onze energie altijd goed op pijl te houden, door middel van gezonde voeding en beweging, kunnen wij het beste halen uit alles wat wij doen in ons leven. Hierop baseert hij zijn leven/energiecirkel die centraal staat tijdens zijn presentatie. Naast personal trainer is Radmilo ook ambassadeur voor Matrix Fitness, trainer bij Fitchannel en docent binnen zijn zelf ontwikkelde personal trainers opleiding.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Radmilo Soda inhuren als spreker?

Radmilo is inzetbaar voor het geven van een lezing/presentatie of voor het geven van een interactieve workout. In zijn lezingen vertelt hij over voeding, trainingsleer, lifestyle, stress en burnout, teambuilding en persoonlijk leiderschap. Zijn workouts zijn een combinatie van boksen, conditietraining en wanneer mogelijk teambuildingsopdrachten. Met zijn jarenlange ervaring en enthousiasme is Radmilo een zeer ervaren spreker en coach.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Radmilo Soda

Wat klanten zeggen over
Radmilo Soda

Sprekers zoals Radmilo Soda

Radmilo Soda boeken?