Redouan Ait Chitt

Internationaal gerenommeerd danser, award-winning performer en spreker

Internationaal gerenommeerd danser Redo is een award-winning performer en spreker die de hele wereld over reist voor shows, workshops, lezingen en competities. Met zijn unieke levensverhaal laat hij inzien hoe je kunt omgaan met beperkingen en tegenslagen en hoe je van iets negatiefs iets positiefs kunt maken. In zijn carrière als danser heeft hij geleerd dat ‘anders zijn’ een superpower is en dat de kleinste beweging het grootste verschil kan maken. Zijn verhaal geeft kracht, biedt perspectieven en is herkenbaar bij velen. Redo combineert zijn lezing met een spetterend dansoptreden die het publiek met open mond achter laat.

"No Excuses, No Limits"

Een carrière als danser was voor Redo niet de meest voor de hand liggende keuze. Zonder enige medische verklaring werd Redo geboren met een korte rechterarm en een totaal aan vijf vingers – twee aan zijn rechterhand en drie aan zijn linkerhand – geen rechterheup en een korter rechterbeen, welke wordt verlengd middels een prothese. Deze lijst aan beperkingen hebben hem er niet van weerhouden zijn dromen na te jagen. Als klein jongetje weigerde hij gebruik te maken van alle speciale hulpmiddelen die hem werden aangeboden. Met veel vallen en opstaan is hij erachter gekomen waar zijn passie ligt: dansen. Zijn eigenwijze houding, in combinatie met zijn onuitputtelijke wilskracht, creativiteit en doorzettingsvermogen hebben ertoe geleid dat Redo nu tot de top van de danswereld behoort.

Redo genereerde Nationale bekendheid met zijn dansoptredens tijdens het bedankconcert van Prinses Beatrix in Ahoy en bij het populaire RTL4-programma Everybody Dance Now, waar hij de tweede plaats behaalde. In 2019 schreef hij geschiedenis door het winnen van “De Zwaan” en in 2020 stond hij op nummer 1 van De Community Top 100, een jaarlijkse lijst van inspirerende talenten uit de Nederlandse Samenleving. Redo opende voor een miljoenenpubliek de 2de Halve Finale van het Eurovisie Songfestival 2021. Voor al zijn werk en prestaties lokaal, nationaal en internationaal ontving hij een Koninklijke Onderscheiding als ‘Officier in de Orde van Oranje Nassau’. Redo gelooft dat, met de juiste houding, persoonlijke drive en door uit je comfortzone te stappen, eigen grenzen verlegd kunnen worden. Zijn motto: NO EXCUSES, NO LIMITS.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Video afspelen

Waarom Redouan Ait Chitt inhuren als spreker?

Redo is uniek in zijn performance, zowel als danser als spreker. Hij combineert zijn levensverhaal, zijn mogelijkheden, zijn ervaringen en zijn dromen tot een volwaardige lezing. Redo daagt zijn publiek zowel geestelijk als lichamelijk uit om het maximale uit zichzelf te halen. Met zijn energie, humor en interactie weet hij als geen ander hoe je ieder type publiek in beweging kan krijgen. Zijn dansperformance laat een levendige herinnering achter en zijn levensmotto: ‘No Excuses, No Limits’ galmt nog lang na bij het publiek.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Redouan Ait Chitt

Wat klanten zeggen over
Redouan Ait Chitt

Sprekers zoals Redouan Ait Chitt

Redouan Ait Chitt boeken?