Rob van Rossum

Stadionstem en presentator

Rob van Rossum; dé stadionstem en presentator bij alle thuiswedstrijden van zowel het Nederlands elftal als van Ajax. Een gepassioneerde presentator met een voorliefde voor de sport voetbal. Naast deze sportieve bezigheden is Rob een veelgevraagd dagvoorzitter en voorziet hij vele televisieprogramma’s van een enthousiaste boost. Ben je op zoek naar een sfeermaker of presentator die veel affiniteit heeft met sport en entertainment?

"Alles is mogelijk voor wie gelooft"

Rob van Rossum manifesteerde zich al op 15-jarige leeftijd in de mediawereld door te fungeren als DJ en entertainer op lokale feesten en partijen. Nadat hij zijn opleiding in de vliegtuigindustrie afrondde, ging hij op z’n 21e aan de slag als fulltime DJ-entertainer in Spanje, waar hij o.a. voor Coca Cola werkte. Nadat z’n Spaanse avontuur voorbij was, baarde Rob opzien door de eerste video DJ van muziekzender MTV te worden. Daarnaast werkte Rob als presentator en ‘warming-upper’ bij grote televisieprogramma’s, waaronder de talentenshow ‘So You Think You Can Dance’.
Mede door zijn grote passie voor sport, fungeert Rob de laatste jaren als stadionspeaker bij de thuiswedstrijden van Ajax en het Nederlands Elftal. Ook presenteert hij regelmatig voor- en nabesprekingen in de sponsorruimtes van de ArenA tijdens sportieve evenementen.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Rob van Rossum inhuren als spreker?

Rob van Rossum is veelzijdig in te zetten als dagvoorzitter of presentator bij (sportieve) evenementen, congressen of seminars. Met zijn frisse blik en heldere stem kan Rob zowel publiek enthousiasmeren, maar ook verschillende gasten aankondigen en presentaties voorzien van feedback en analyse.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Rob van Rossum

Wat klanten zeggen over
Rob van Rossum

Sprekers zoals Rob van Rossum

Rob van Rossum boeken?