Rob Wuijster

Hockeycoach

Rob Wuijster, voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale hockeyteam, staat voor een bepaalde denkwijze. ‘Een goed resultaat behalen, succesvol worden en succes hebben is voor een zeer groot deel afhankelijk van de gedachten die je hebt. Gedachten zijn uiteindelijk de bepalende factor! Elk mens kan veel meer bereiken dan hij denkt! Denk en handel anders, en het resultaat komt!’ aldus Rob Wuijster.

"Denk jezelf succesvol, gedachten zijn je krachten"

Rob heeft het CIOS in Overveen gevolgd. Na een aantal jaar in het amateurvoetbal gewerkt te hebben kreeg hij de mogelijkheid om als trainer/coach bij een hockeyverenging te werken. Hij was een vreemde eend in de bijt. Het was duidelijk dat hij geen hockeyer was. Ondanks dat, werd hij zeven jaar later bondscoach van het Zwitserse heren hockey team. Terug in Nederland is hij als mental-coach in de topsport gaan werken. Hij heeft o.a. gewerkt bij voetbalclubs in de Jupiler League, bij de IJshockeybond en bij de Rugbybond.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Rob Wuijster inhuren als spreker?

Rob is een enthousiaste spreker die met boeiende verhalen de boodschap op een plezierige en eenvoudige manier overbrengt. De handvatten die worden aangegeven zijn eenvoudig toe te passen. De presentaties worden door het publiek als inspirerend en motiverend ervaren. Je wordt in zijn verhaal meegezogen.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Rob Wuijster

Wat klanten zeggen over
Rob Wuijster

Sprekers zoals Rob Wuijster

Rob Wuijster boeken?