Roger Reijners

Voetbalcoach en voormalig profvoetballer

Roger Reijners is een voormalig profvoetballer die na zijn actieve carriere als trainer-coach in het betaalde voetbal actief bleef in diverse functies. Mede door zijn ervaring, passie en enthousiasme voor de sport leidde hij in de zomer van 2013 het nationale vrouwenelftal voor het eerst in de historie naar een WK waar het in de achtste finale verloor van Wereldkampioen Japan.

Roger Reijners is een Nederlands voetbalcoach en voormalig profvoetballer. Hij speelde 225 wedstrijden voor Fortuna Sittard in de periode 1983 tot 1992 waarna hij de overstap maakte naar MVV waar hij tot 1995 voetbal speelde. Na zijn actieve voetbalcarrière richt Roger zich op het trainersvak. Na zijn loopbaan als voetballer werd Reijners jeugdtrainer bij zijn laatste club MVV. In 1996 werd hij daar benoemd tot hoofd jeugdopleiding. Na vier jaar werd hij door de club doorgeschoven als trainer van het eerste elftal. In 2003 maakte hij de overstap naar Fortuna Sittard, waar hij een jaar in de jeugd werkte en vervolgens assistent werd van het eerste elftal. Van 2007 tot 2010 was hij eindverantwoordelijk voor de hoofdmacht van de club uit Sittard. Van 1 november 2010 tot en met 31 juli 2015 was hij bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal. Met Het Nederlands vrouwenelftal weet Roger zich te plaatsen voor het WK 2015 in Canada waar het in de groepsfase wordt uitgeschakeld.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Roger Reijners inhuren als spreker?

Roger Reijners is een coach die samen met zijn team doelen stelt en hier naartoe werkt. Hard werken, enthousiast, met veel passie en waar iedereen zich betrokken voelt en in gelooft.  In een interactieve presentatie neemt Roger u mee in de wereld van zowel het mannen- als het vrouwenvoetbal.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Roger Reijners

Wat klanten zeggen over
Roger Reijners

Sprekers zoals Roger Reijners

Roger Reijners boeken?