Rogier Hofman

Voormalig hockeyinternational en speler HC Bloemendaal

Rogier Hofman is voormalig hockeyinternational van Oranje maar nog wel actief als speler bij HC Bloemendaal. Hij is afgestudeerd, oprichter van stichting Sport Helpt en ondernemer in het bedrijf Fanbased dat hij samen met Tim Jenniskens en Teun de Nooijer heeft. Hij heeft tijdens zijn topsportcarrière nooit stilgezeten maar zich ook op maatschappelijk gebied op bijzondere wijze ontwikkeld. Sport Helpt organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis met een topsporter van zijn/haar favoriete sport. Al meer dan 250 Olympische topsporters helpen mee met de stichting. Iedereen heeft de mogelijkheid om impact te maken, daar heb je geen oranje shirt of medaille voor nodig.

"Iedereen heeft talenten, zet je talent in om impact te maken!"

Rogier Hofman is 212-voudig hockeyinternational en nam deel aan drie Olympische Spelen, drie Wereldkampioenschappen en vier Europese Kampioenschappen. Nadat Rogier een bijzonder bezoek bracht in het ziekenhuis aan een ernstig zieke jongen en groot hockeyfan, nam hij het fantastische initiatief om het structureel voor ernstig zieke kinderen mogelijk te maken om Olympische topsporters te ontmoeten van hun favoriete sport. Samen met Olympiër Tim Jenniskens richtte hij na de Olympische Spelen in 2012 de succesvolle stichting Sport Helpt op, waarin al meer dan 250 Olympische topsporters meehelpen met het organiseren van deze droomontmoetingen. Naast zijn topsportcarrière en het oprichten van een stichting rondde Rogier ook zijn studie commerciële economie succesvol af. De Olympische Spelen in Rio 2016 werd zijn laatste toernooi als international, waardoor Rogier zich nu volledig kan richten op zijn bedrijf Fanbased.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Rogier Hofman inhuren als spreker?

Rogier Hofman is samen met Tim Jenniskens inzetbaar voor het geven van presentaties waarin zij hun bijzondere ervaringen vanuit de topsport en stichting combineren met wetenschappelijke studies over onder andere vitaliteit, impact maken, veerkracht, feedback, talentontwikkeling en teamwork door veelvuldig de interactie aan te gaan met het publiek. Daarnaast zijn ze inzetbaar voor workshops gericht op individuele ontwikkeling en teamontwikkeling, met vernieuwende inzichten vanuit de topsport, wetenschap, psychologie en technologie.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Rogier Hofman

Wat klanten zeggen over
Rogier Hofman

Sprekers zoals Rogier Hofman

Rogier Hofman boeken?