Rutger Vermast

Eigenaar Galaxy Entertainment

Rutger Vermast is een geboren ‘crowd connecter’. Van jongs af aan tilt hij met een microfoon in de hand evenementen naar een hoger niveau. Rutger heeft hiernaast als voormalig Marketing Director (o.a. Shell, KPN, Cloetta, Lotto) veel ervaring in event-, concept- en merkbeleving voor deelnemers, publiek, relaties, medewerkers en pers. Als geen ander snapt hij hoe je als presentator, entertainer of DJ een (doel)groep aan een merk of event verbindt.

"Hoe maakt niet uit, als mensen een evenement maar echt beleven"

Rutger Vermast weet door zijn 25-jarige Dj-carrière als geen ander hoe het is om maximale energie uit alle typen groepen te halen. Dat vergt aanpassingsvermogen, flexibiliteit, een continue drive om verrassend te zijn en oog houden voor publiek.

Vanuit deze rol werd hij steeds meer gevraagd om te entertainen en presenteren, iets wat hij na zijn 13-jarige succesvolle maatschappelijke carrière in 2011 professioneel heeft opgepakt.

Of het nu het faciliteren is van een international board of directors of het binnenhalen van de beroemdste zeilrace ter wereld voor 150.000 bezoekers: Rutger leest zich goed in, verzint extra elementen om publiek mee te krijgen, is vakkundig in de uitvoering, en weet met een vrolijke kwinkslag een sfeer te creëren die net even anders is dan bij andere presentatoren. Bij vrijwel alle sport events die er toe doen vind je Rutger terug en in allerlei rollen. Rutger houdt van sport en is zelf fervent sporter, zowel individueel (fietsen, hardlopen, schaatsen) als in teamverband (hockey). En heeft hij al 25 jaar een seizoenskaart van zijn club, NAC Breda.

Toon meer

Krachten van de spreker

Hoogtepunten

Waarom Rutger Vermast inhuren als spreker?

Rutger is als entertainer veel gevraagd in binnen- en buitenland. Hij kan ook prima uit de voeten als moderator, presentator, dagvoorzitter, veilingmeester etc. Hij is op zijn best wanneer er geïmproviseerd moet worden, er extra energie uit een groep moet komen of een evenement gericht is op meer ‘onderlinge binding’. In de combinatie van entertainer/presentator en DJ in één is Rutger uniek in zijn soort en wordt hij vaak ingezet bij de grootste sportevents als het WK Sprint (schaatsen), Fina World Cup etc.

Spreker in beeld

Wat klanten zeggen over Rutger Vermast

Wat klanten zeggen over
Rutger Vermast

Sprekers zoals Rutger Vermast

Rutger Vermast boeken?